Kids Letter + Birthstone Ketting

Vanaf € 215,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

 Exclusief voor jou gegraveerd
Verpakt in een sieradendoosje
Gratis verzending vanaf 99 euro
Met de hand gemaakt door onze goudsmeden

Maak kennis met de kidsversie van onze best verkochte Letter + Birthstone Ketting! Personaliseer de ketting van jouw kleintje met letters, symbolen en geboortestenen naar keuze. Zo draagt zij altijd haar mooiste momenten en dierbaren dichtbij haar. Verkrijgbaar in 9K en 14K geel-, wit- en roségoud.

 

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in 9K geel, rosé of wit en massief 14K geel, rosé of witgoud. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons Atelier in Amsterdam.

9K/375: Een 9K sieraad bevat minder goud dan een 14K massief gouden sieraad. Vanwege de relatief lage kosten zijn 9K sieraden een goed alternatief voor onze 14K-gouden lijn en het zal niet verkleuren tijdens het douchen of zwemmen.

14K Goud/585: We werken met 14K massief goud, dit zal niet verkleuren tijdens het douchen of zwemmen of niet afgeven.

  • Lengte Letter: 5 mm
  • 33 cm (kids 2-4 jaar)
  • 35 cm (kids 4-8 jaar) 
  • 9K/375 Ketting dikte: 1,15 mm
  • Diameter geboortesteen: 2 mm
  • 14K Goud/585 Ketting dikte: 0,7 mm

Kids Letter + Birthstone Ketting

De Kids Letter + Birthstone Ketting is de mini versie van één van onze best verkochte producten. Samen met je kindje matchen en hetzelfde sieraad dragen. Deze ketting valt onder onze gepersonaliseerde sieraden. Je kan de ketting personaliseren met letters, symbolen en een geboortesteen. 

Wil je meer van dit soort kettingen zien? Bekijk al onze kettingen met letters. 

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu