#

ANNE + ESTHER

Gepersonaliseerde sieraden, voorzien van een persoonlijk, eigen verhaal. Daar hadden we behoefte aan. Ondanks dat we er niet van houden om in een hokje gestopt te worden, als je ons dan toch moet beschrijven dan zijn wij bovenal: identieke tweelingzussen (maar dat was vast al duidelijk), fashionista’s pur sang (dat trouwens ook) én business partners.

#

SINDS 2016

Sinds 2016 staan wij samen aan het roer van Vedder & Vedder, ontstaan vanuit een behoefte naar gepersonaliseerde sieraden, een passie voor creëren en eindeloze creativiteit. Sindsdien is geen dag hetzelfde en zijn we 24/7 aan het ontwerpen, fantaseren, ontwikkelen én nieuwe manieren aan het bedenken om persoonlijke verhalen te vertellen door middel van sieraden.

#

GEPERSONALISEERDE SIERADEN

Van een vingerafdruk van je geliefde op een zegelring, tot aan de naam van je kind, in een handschrift naar keuze, gegraveerd in een bar ketting, of een persoonlijk afstudeer geschenk op maat. Wij hadden behoefte aan een unieke, personalized touch aan sieraden die je altijd wil blijven dragen.

#

EEN PERSOONLIJK VERHAAL

Het persoonlijke aspect is niet enkel doorvertaald in onze handgemaakte sieraden, maar maakt deel uit van alles wat we doen. Zo is Esther de creatieveling van ons tweeën en werkt zij aan de nieuwe collecties, PR en marketing. Anne daarentegen is het organisatorische talent, zij houdt zich vooral bezig met de backoffice van ons groeiende bedrijf. The best of both worlds, je merkt wel dat we een eeneiige tweeling zijn he?

#

HANDGEMAAKT IN EIGEN ATELIER

Sieraden, die een persoonlijk verhaal vertellen en symbool staan voor vriendschap en (zelf)liefde. Met de hand gemaakt en gepersonaliseerd in ons eigen atelier en recht uit ons (uiteraard gouden) hart. Persoonlijker dan ons eigen Vedder & Vedder wordt het niet.