Armbanden met geboortesteen

Met een armband voorzien van een geboortestenen draag je je dierbare altijd dichtbij. Bij de armbanden met een geboortesteen is elke steen gekoppeld aan een geboortemaand. Deze stenen beschikken elk over unieke eigenschappen. Wil je aan jezelf of aan een dierbare een armband met geboortesteen cadeau geven? Bij Vedder & Vedder hebben we voor iedereen de mooiste armbanden met geboortestenen in ons assortiment.

Showing 1-5 of 5 results
Sort by
Showing 1-5 of 5 results
Sort by
It's all about fingerprints
Deze week is het Fingerprint Week. Shop onze Do It Yourself Fingerprint Strip gratis en zorg dat je jouw vingerafdruk items op tijd in huis hebt met 20% korting!

Personaliseer je armband met geboortesteen

Armbanden met een geboortesteen zijn heel persoonlijk en dat maakt het sieraad zo bijzonder. Bij ons personaliseer je een armband met één of meerdere geboortestenen. Zo draag je bijvoorbeeld niet alleen de geboortesteen van je partner, maar ook die van je kinderen of juist je ouders met je mee. Hieronder leggen we je graag uit hoe je de armband met geboortesteen personaliseert.

1. Kies eerst je favoriete armband

Het ruime aanbod met armbanden in allerlei designs maakt het mogelijk om je favoriet te kiezen. Zo hebben we elegante armbanden, maar ook armbanden voorzien van geboortestenen met een subtiel of opvallender design. Let ook op de manier waarop de geboortesteen is verwerkt in de armband, want daar zijn eveneens variaties van aanwezig.

2. Kies het materiaal van je voorkeur

Je hebt bij ons onder meer de keuze uit geboortesteen armbanden in het zilver en geboortesteen armbanden in het goud, zoals geelgoud, witgoud of roségoud.

3. Selecteer de maat

Nadat je een keuze voor het materiaal hebt gemaakt, selecteer je de maat van de armband. Deze varieert in de meeste gevallen van small tot en met extra large. Aan sommige van onze armbanden zit een verlengstukje, hiermee draag je hem net wat losser indien nodig.

4. Personaliseer je armband met de geboortesteen

Je hebt al een aantal persoonlijke keuzes gemaakt met het doorlopen van de vorige stappen, maar nu is het tijd om je armband helemaal af te maken. Dit doe je door je eigen geboortesteen of die van een dierbare te selecteren en de eventuele andere personalisatiemogelijkheden toe te voegen. Het is afhankelijk van de gekozen armband bijvoorbeeld mogelijk om een initiaal of meerdere initialen toe te voegen. De beschikbare personalisatiemogelijkheden staan vermeld bij de armbanden.

Bestel je handgemaakte geboortesteen armband bij Vedder & Vedder

Onze armbanden met geboortesteen zijn handgemaakt en vertegenwoordigen een hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Bestel je gepersonaliseerde armband met geboortesteen gemakkelijk online. Heb je een vraag over het personaliseren van armbanden met geboortesteen? Neem gerust contact met ons op via 020 261 4626 of maak gebruik van het contactformulier in. Wij staan voor je klaar.