Kindersieraden

Ook voor de kleine sieradenlovers onder ons hebben we een mooie collectie kindersieraden in ons assortiment. Wil je jouw mini-me dezelfde armband of ketting geven als jijzelf? Bekijk dan ons aanbod, bestel de gewenste ketting of armband bij Vedder & Vedder en personaliseer hem met een datum, naam, vingerafdruk of geboortesteen.

Toont 1-23 van 23 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kids
    Kids Bold Armband Kids Bold Armband
  2. Kids
    Kids Bar Ketting Kids Bar Ketting
Toont 1-23 van 23 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Gepersonaliseerde kindersieraden van Vedder & Vedder

Een gepersonaliseerd sieraad is een uniek en persoonlijk cadeau waar iedereen blij van wordt. Bij Vedder & Vedder hebben we een ruim assortiment aan kindersieraden die je kunt personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een armbandje met de naam van je kind erop of een ketting met een initiaal van zijn of haar naam.

Personaliseer het kindersieraad in vier eenvoudige stappen

Het personaliseren van een kindersieraad bij Vedder & Vedder is erg eenvoudig en doe je in slechts 4 stappen:

Stap 1: kies jouw favoriete kindersieraad

Selecteer de armband of ketting die je wilt personaliseren.

Stap 2: kies het gewenste materiaal

Bij Vedder & Vedder maken we gebruik van hoogwaardige materialen, zodat jouw kind lang van het sieraad kan genieten. Voor al onze sieraden maken we gebruik van staal, verguld zilver, 9K en 14K goud.

Stap 3: bepaal de maat

Onze kindersieraden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect passen om de pols of hals van je kind. Meet de pols of nek van je kind op en kies de juiste maat.

Stap 4: voeg de gewenste personalisatie toe

Maak het sieraad extra bijzonder door de naam of initialen van jouw kind toe te voegen. Bij sommige sieraden kun je zelfs kiezen voor een gravure van een symbool of figuurtje. Ook kun je je eigen telefoonnummer op een van onze armbandjes laten graveren.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Heb je een vraag over een van onze kindersieraden of lukt het niet helemaal met bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen of whatsappen naar 020 261 4626 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag met het maken van het mooiste kindersieraad.