#

HET VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

#

PERSOONLIJKE AANDACHT

Deze droom is werkelijkheid geworden, vandaag de dag bestaat ons team uit 26 jonge, gedreven vrouwen die er voor zorgen dat alle bestellingen van onze gepersonaliseerde sieraden met liefde verwerkt worden. Alles aan Vedder & Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label.

#

EIGEN ATELIER IN AMSTERDAM

Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die armbanden, ringen, kettingen en oorbellen personaliseren vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

#

PERSOONLIJKE SIERADEN

Zo houden we het zo persoonlijk mogelijk, blijft je verhaal veilig bij ons en zorgen we ook dat onnodige waste en overproductie tegen gegaan wordt. Welk verhaal vertel jij met onze Vedder & Vedder sieraden?

#

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om je eigen gepersonaliseerde sieraad te bestellen of op te halen in onze showroom en meteen een kijkje achter de schermen te krijgen in ons atelier? Dat kan, je hoeft enkel online een afspraak te maken via onze contact button.