As kettingen

As kettingen zijn zeer persoonlijk en verdienen het om met aandacht en liefde te worden gemaakt. Vedder & Vedder maakt ze daarom met de hand en biedt jou de gelegenheid om de ketting met as te personaliseren. Bekijk ons aanbod en maak je keuze voor een ketting met as erin die je daarna helemaal naar wens verder samenstelt.

Toont 1-4 van 4 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-4 van 4 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een ketting met as?

Een ketting met as erin is een sieraad dat je dicht bij je hart draagt. Zo heb jij je verloren dierbare altijd bij je. Een ketting met daarin wat as vormt een tastbare herinnering en is een symbool van liefde voor degene die je verloren hebt. Na de crematie is het vaak mogelijk om een deel van de asresten te bewaren en te gebruiken voor bijvoorbeeld een ketting. Bij Vedder & Vedder heb je de keuze uit verschillende soorten as kettingen die je helemaal naar eigen wens personaliseert.

Ketting met as personaliseren

Het personaliseren van een ketting met as begint met het kiezen van de vorm, namelijk een hartje of een ovaal. Door onderstaande stappen te volgen heb je binnen no-time jouw as ketting gepersonaliseerd.

Stap 1: selecteer je favoriete design

Je krijgt als eerste de keuze uit verschillende soorten as kettingen die elk een ander design hebben. Bijvoorbeeld met een ashanger in de vorm van een hartje of een ovaal. Bedenk daarbij ook of je gaat voor de variant waar je een vingerafdruk op kwijt kunt of eentje waar je letters en cijfers op kunt plaatsen.

Stap 2: kies het materiaal van je voorkeur

Omdat we het belangrijk vinden dat je jouw ketting dag in en dag uit kunt dragen, maken we de as kettingen uitsluiten van 9K wit of geel of 14K witgoud of geelgoud.

Stap 3: bepaal de maat

Een ketting met as is bij ons in uiteenlopende maten verkrijgbaar. Je hebt onder meer de keuze uit small, medium en large. Bij elk van deze maten staat vermeld wat de exacte lengte is. Weet je jouw maat niet precies? Neem dan contact op met de klantenservice.

Stap 4: maak de ketting voor as extra persoonlijk

Er zijn verschillende kettingen met as die geschikt zijn om deze extra persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld door er een naam en datum aan toe te voegen. Het is eveneens mogelijk om de ketting persoonlijk te maken met een vingerafdruk van die dierbare. Je selecteert in dat geval een fingerprint ketting met de mogelijkheid om een afbeelding met de vingerafdruk te uploaden. Hoe je zo’n vingerafdruk maakt vertellen we je graag.

Vulsetje voor as

Nadat je de ketting hebt ontvangen, voeg je zelf as toe aan de ashanger. Je krijgt er van ons een vulsetje en instructies bij.

Bestel je persoonlijke as ketting bij Vedder & Vedder

Vedder & Vedder voorziet in een collectie met handgemaakte kettingen voor as met een hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling. Heb je je keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan na het doorlopen van de stappen in je winkelwagentje. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 020 261 4626 of stuur ons een appje op datzelfde nummer. Je mag ook het contactformulier invullen dan krijg je snel een reactie.