Ringen met vingerafdruk

Elke vingerafdruk is uniek, zelfs die van een tweeling. Een ring met de vingerafdruk van een dierbare is daarom het meest unieke en speciale sieraad dat er bestaat. Of je nu een ander wilt verrassen met een unieke vingerafdruk ring of jezelf een mooi cadeau wilt geven, bij Vedder & Vedder maken we alle gepersonaliseerde sieraden met liefde in ons atelier. Bekijk ons aanbod en bestel de gewenste ring online. Jij kiest de gewenste ring, wij maken hem persoonlijk.

Toont 1-2 van 2 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-2 van 2 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Ring met vingerafdruk laten maken

Door een van onze ringen te voorzien van een vingerafdruk weet je zeker dat je een unieke ring draagt of cadeau geeft. Voorzie de ring bijvoorbeeld van de vingerafdruk van je man, vrouw, oma, opa, moeder, dochter, zoon of andere dierbare. Bij sommige van onze ringen is het zelfs mogelijk om twee vingerafdrukken te laten graveren. Zo smelten de vingerafdrukken van bijvoorbeeld jou en je partner samen tot een mooi hartje.              

Zo personaliseer je een vingerafdruk ring

Als je de gewenste ring gevonden hebt, doorloop je simpelweg onderstaande stappen en personaliseer je hem helemaal naar eigen smaak. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via 020 261 4626. We helpen je graag verder.

Stap 1: kies het materiaal

Onze vingerafdruk ringen zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen, namelijk 925 zilver en 9K geel.

Stap 2: selecteer de maat

Omdat we willen dat iedereen een mooie gepersonaliseerde vingerafdruk ring kan dragen, maken we de ringen in verschillende maten. Doorgaans zijn de ringen verkrijgbaar in de volgende maten:

 • 14/44
 • 14,5/46
 • 15/47
 • 15,5/49
 • 16/50
 • 16,5/52
 • 17/53
 • 17,5/55
 • 18/56
 • 18,5/58
 • 19/60
 • 19,5/61
 • 20/63

Het is mogelijk dat bepaalde ringen niet in alle maten verkrijgbaar zijn. Let daar dus goed op tijdens het bestellen.

Stap 3: voeg de vingerafdruk toe

Na het uitzoeken van het materiaal en de maat, vragen we je om een foto van de vingerafdruk te maken. We leggen je graag uit hoe je een vingerafdruk maakt. Upload de scherpe foto, zodat we ermee aan de slag kunnen.

Stap 4: laat een opmerking achter indien nodig

Is er iets dat we moeten weten voordat we aan de slag gaan met het maken van de ring? Laat het ons dan weten in het opmerkingenveld. Heb je geen opmerking? Laat het veld dan leeg.

Gouden ring met vingerafdruk

Onze ringen met vingerafdruk maken we van 9K geel. Een 9K sieraad bevat minder goud dan een 14K sieraad, maar verkleuren net als de 14K sieraden niet tijdens het zwemmen of douchen.

Zilveren ring met vingerafdruk

Voor het maken van onze zilveren ringen met vingerafdruk maken we gebruik van het eerste gehalte zilver. We noemen dit ook wel 925 sterling zilver.

Bekijk onze andere collecties

Wist je dat we veel meer sieraden hebben die je kunt voorzien van een vingerafdruk? Bekijk bijvoorbeeld eens onderstaande collecties:

Daarnaast hebben we verschillende andere collecties, zoals de Birthstone collectie of Zodiac collectie.

Neem contact op met Vedder & Vedder

Wil je meer weten over onze vingerafdruk ringen of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op door te bellen of whatsappen naar 020 261 4626 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder.