Ringen

Met een ring voorzien van bijvoorbeeld de initialen van je geliefde draag je hem of haar altijd dichtbij. Onze goudsmeden maken jouw ring met liefde in ons eigen atelier in Amsterdam. Naast gepersonaliseerde ringen kun je bij ons natuurlijk ook slagen voor ringen die je niet hoeft te personaliseren. Wist je dat een (trouw)ring vaak aan de linker ringvinger gedragen wordt, omdat deze vinger in rechtstreekse verbinding staat met het hart? Met jouw gepersonaliseerde ring aan je linkerhand heb je je dierbare dus extra dichtbij.

Toont 1-19 van 19 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-19 van 19 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek Jouw Stijl Ringen bij Vedder & Vedder

Bij Vedder & Vedder staat het ontdekken van jouw unieke stijl centraal. Onze collectie ringen biedt eindeloze mogelijkheden om jouw persoonlijkheid en smaak te weerspiegelen. Van de klassieke elegantie van 14 karaat gouden ringen tot de moderne charme van sterling zilver, elke ring vertelt zijn eigen verhaal. Of je nu houdt van subtiele elegantie of een statement wilt maken, Vedder & Vedder nodigt je uit om je te laten inspireren en de perfecte ring te vinden die jouw unieke stijl complementeert.

Ontdek Jouw Perfecte Ring: Laat Je Inspireren Door Onze Collectie

Bij Vedder & Vedder geloven we dat elke ring een verhaal vertelt. Een verhaal zo uniek als jij. Of je nu op zoek bent naar die ene speciale 14 karaat gouden ring zoals de birthstone cluster ring die jouw persoonlijke stijl benadrukt, of je laat betoveren door de subtiele schoonheid van zilveren ringen zoals de birthstone ring, onze collectie biedt een schat aan mogelijkheden om jouw persoonlijke verhaal te omarmen en uit te dragen.

Gouden Ringen: Een Tijdloze Klassieker

Onze gouden ringen collectie, vervaardigd uit het fijnste 14 karaat goud, straalt een ongeëvenaarde elegantie uit. Elk stuk is ontworpen om niet alleen vandaag te schitteren, maar ook als een tijdloos erfstuk voor de toekomst. Laat je inspireren door onze prachtige dames ringen die elke dag een beetje meer bijzonder maken.

Zilveren Collectie: Stijl & Schittering Voor Elke Dag

Ontdek de serene schoonheid van onze zilveren ringen, elk vervaardigd met een oog voor detail uit het fijnste sterling zilver. Of je nu zoekt naar een unieke ring die jouw individuele stijl benadrukt of een subtiele aanvulling op je dagelijkse look, onze zilveren collectie biedt eindeloze inspiratie voor iedereen.

Vind Jouw Favoriete Dames Ringen

Bij Vedder & Vedder is elke ring voor dames ontworpen met het idee om iets echt bijzonders te bieden. Onze favoriete dames ringen zijn meer dan sieraden; het zijn symbolen van liefde, herinneringen en persoonlijke momenten. Ontdek onze ringen collectie en laat je meenemen op een reis naar het vinden van jouw perfecte match.

Onze Ringen: Een Symbool van Uniekheid

Elke ring in onze collectie is een testament van vakmanschap en passie. Van prachtige dames ringen in goud en zilver tot speciale edities die met precisie en liefde zijn vervaardigd, wij bij Vedder & Vedder zetten ons in om jou te voorzien van sieraden die even uniek zijn als jijzelf.

Laat je door ons inspireren en vind de ring die niet alleen jouw stijl weerspiegelt maar ook een dieper deel van wie je bent met zich meedraagt. Onze toewijding aan kwaliteit en individualiteit zorgt ervoor dat elke ring niet zomaar een sieraad is, maar een persoonlijke schat die generaties lang gekoesterd zal worden.