Zegelringen

Zegelringen zijn al eeuwenlang hele populaire ringen. Daar waar ze vroeger vooral gebruikt werden om documenten te verzegelen, zien we de ringen tegenwoordig steeds meer als fashion item terugkomen. In ons assortiment hebben we diverse soorten zegelringen die je kunt voorzien van een eigen personalisatie. Kies bijvoorbeeld uit een zegelring met vingerafdruk of een variant met initialen. Bekijk ons aanbod online en bestel jouw gewenste zegelring bij Vedder & Vedder.

Toont 1-6 van 6 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-6 van 6 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Zegelring dames

Zegelringen komen in verschillende soorten, maten en materialen. In ons assortiment hebben we stuk voor stuk prachtige zegelringen voor dames. Van ronde zegelringen met initiaal tot hartvormige ringen met vingerafdruk. Kies jouw favoriet en personaliseer hem met een initiaal of vingerafdruk van jezelf of iemand die je dierbaar is.

Gouden zegelring

Dat we gek zijn op gouden sieraden hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Daarom maken we onze zegelringen van 9K geel. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken dat je ring verkleurt tijdens het douchen of zwemmen.

Zegelring zilver

Ook voor degenen die liever zilveren sieraden dragen, hebben we diverse zilveren zegelringen in ons assortiment. Deze zegelringen maken we van het eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd.

Zegelring met vingerafdruk

Wil je je eigen vingerafdruk of die van een dierbare in een van onze ringen laten graveren? Dat kan! Je hebt hierbij de keuze uit onze ronde of hartvormige zegelring. Voor het maken van een vingerafdruk heb je drie items nodig, namelijk een potlood, papier en plakband. Het maken van een vingerafdruk doe je als volgt:

Stap 1: Schets met een potlood een cirkel of vierkant op een stuk papier en duw je vinger op de potloodvlek.

Stap 2: Knip een stukje tape af en plak het op de met grafiet bedekte vinger.

Stap 3: Plak het stukje tape op het witte papier zodat je de vingerafdruk goed kunt zien en maak een scherpe foto met je telefoon.

Stap 4: Kies je favoriete ring uit de collectie en plaats een bestelling met een foto van de vingerafdruk(ken).

Het is ook mogelijk twee vingerafdrukken te uploaden, zodat we ze in de vorm van een hartje kunnen graveren. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Zegelring met initialen

Naast vingerafdrukken personaliseer je bij ons de zegelringen met initialen. Of je nu kiest voor een zegelring met je eigen initiaal, de initialen van jou en je partner, die van je kinderen of juist die van je ouders: bij Vedder & Vedder bepaal je helemaal zelf hoe je zegelring eruit komt te zien.

Zegelring cadeau geven

Is je beste vriendin net getrouwd of wil je je moeder verrassen met een persoonlijk cadeau voorzien van de initialen van bijvoorbeeld jou en je broer(tje) of zus(je)? Bestel dan een zegelring met een persoonlijke betekenis. Bij het bestellen bieden we je de optie of je de ring wilt laten verpakken in een mooie giftbox.

Stel je vraag aan Vedder & Vedder

Heb je een vraag over een van onze zegelringen of heb je hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te whatsappen naar 020 261 4626 of vul ons contactformulier in. We denken graag met je mee.