Betalingsmogelijkheden

Vedder & Vedder biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:
 

Achteraf betalen via Klarna

iDEAL

Creditcard (Visa, Mastercard & American Express)

PayPal

Bancontact

SOFORT Banking

Fashioncheque

 

Informatie betalingsveiligheid 

Creditcardgegevens zoals uw creditcardnummer of de vervaldatum, worden automatisch overgedragen naar de betaalmeester via een versleuteld en beveiligd systeem. Dit gebeurt zonder dat Vedder & Vedder of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie, zijn de creditcardgegevens niet volledig zichtbaar. Bij een betaling met Visa of Mastercard, is er zelfs sprake van extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code). Voor meer info over Klarna klik hier: https://developers.klarna.com/documentation/klarna-payments/legal-privacy/eu/
 

Levering

Wij leveren onze producten overal ter wereld!

Controleer de productietijden hier. 

Heb je jouw sieraad eerder nodig? Dan hebben wij een VIP-service beschikbaar. Als je deze optie op werkdagen vóór 12.00 uur kiest bij het plaatsen van jouw bestelling, dan wordt jouw order dezelfde dag nog verzonden. 

Let op: helaas kunnen wij niet garanderen dat zodra jouw order ons atelier verlaat deze de volgende dag bij jou wordt bezorgd, wij zijn hierin afhankelijk van de verzendmaatschappijen. Doorgaans duurt het transport van een order 1 tot 2 werkdagen. 

 

Verzend Opties:

Benelux
Binnen de Benelux gebruikt V&V een standaard verzending (1-2 werkdagen). Bij een bestelbedrag van boven de €99, wordt een bestelling kosteloos verzonden met DHL of GLS. 
 
Duitsland 

Verzendingen naar Duitsland worden verstuurd met DHL. De levertijd hiervan is 1 tot 2 werkdagen. Bij een bestelwaarde boven de €120,- is het verzenden kosteloos.

Rest van Europa

Voor het verzenden van bestellingen naar andere Europese landen, maken wij altijd gebruik van DHL International. De levertijd hiervan is 2 werkdagen. Bij een bestelwaarde boven de €500,- is het verzenden kosteloos. Alle mogelijke extra douanekosten worden niet vergoed door Vedder & Vedder.

Intercontinentaal
Voor het verzenden van bestellingen wereldwijd, maken wij altijd gebruik van DHL International. De levertijd kan variëren van 2 tot 4 werkdagen. Bij een bestelwaarde boven de €500,- is het verzenden kosteloos. Alle mogelijke extra douanekosten worden niet vergoed door Vedder & Vedder.  
 

Tracking Informatie

Zodra je bestelling het atelier verlaat, word je op de hoogte gehouden van de levering van je pakket. Je ontvangt op dat moment van ons een e-mail met informatie over je Track & Trace.