Kids Bold Armband

Vanaf € 89,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Exclusief voor jou gegraveerd
Verpakt in een sieradendoosje

O zo klein, maar toch vol betekenis - onze Kids Bold Armband is gemaakt voor de coolste kindjes! Graveer een betekenisvolle tekst voor een uniek sieraad! Verkrijgbaar in zilver en verguld.

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkijgbaar in 925 sterling zilver, verguld 14K geel goud. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons Atelier in Amsterdam.

925 Sterling zilver: Wij gebruiken eerste gehalte zilver 925, ook wel sterling zilver genoemd. 

Verguld goud/Gold Plated: De basis is zilver. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht.  Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

  • Bar: 20mm x 4mm
  • 11 - 13 cm (kids 0-2 jaar) 
  • 13 - 15 cm (kids 3-6 jaar) 
  • De armband heeft een verlengstukje van 2 cm zodat hij op twee lengtes gedragen kan worden.

Kids Bold Armband 

De Kids Bold Armband is de perfecte keuze voor een wat stoerdere armband voor jouw kleintje. Deze armband is te personaliseren door een persoonlijke tekst naar keuze te kiezen.

Meer zien? Bekijk hier al onze armbanden met naam.

 

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu