Actievoorwaarden

 1. Vedder & Vedder B.V. behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 2. Vedder & Vedder B.V. is ten allen tijden gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.
 3. De korting kan niet worden verkregen op reeds geplaatste bestellingen en kan achteraf niet worden verrekend/met terugwerkende kracht worden toegepast.
 4. Vedder & Vedder B.V. is niet aansprakelijk voor gevolgschade die is veroorzaakt door technische storingen waaronder, maar niet beperkt tot: tijdelijke problemen met de Vedder & Vedder website of telefoon, uw mobiele telefoon, uw internet- of mobiele provider of andere situaties van overmacht.
 5. Op de actie en deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 6. Tijdens acties kan de verwerking en levering van je bestelling langer duren dan dat wij aangeven op onze website bij "betaling & leveringsvoorwaarden". De meest actuele productie- en levertijden zijn te vinden via: www.vedder-vedder.com/levertijden
 7. Het retourbeleid tijdens sale of andere acties is gelijk aan ons oorspronkelijke retourbeleid, zoals aangeduid op onze website bij "ruil- en retourvoorwaarden".
 8. Tijdens acties kunnen er geen order aanpassingen meer worden doorgegeven na het plaatsen van je bestelling.
 9. Tijdens acties is het mogelijk om je order te annuleren, dit moet uiterlijk 1 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst kenbaar gemaakt worden. Wil je gebruik maken van de annuleringsoptie? Dat kan via de livechat op onze website, of telefonisch via +31 (0)20 26 14 626.
 10. Tijdens acties geldt er geen korting op onze aangeboden services en het later toevoegen van Letters/Birthstones/Symbolen/Little Coins en graveringen.
 11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Vedder & Vedder B.V. Dit kan kenbaar gemaakt worden door een e-mail te sturen naar: klantenservice@vedder-vedder.com.
 12. Bij acties vanuit Vedder & Vedder is de korting enkel van toepassing op de door ons geselecteerde items, welke afhankelijk kunnen zijn van diverse factoren waaronder de huidige voorraad en vraag en aanbod. Te allen tijde uitgesloten van kortingsacties zijn de volgende artikelen: ring sizer, paw & fingerprint strips, assieraden, giftcards, reeds afgeprijsde artikelen, sieraden sets en artikelen uit de categorieën "nieuwe producten" en "Together We Rise" (de collectie van Vedder & Vedder en Franky Amsterdam).
 13. Een kortingscode kan niet samen met een andere kortingscode gebruikt worden, ook niet bij kortingsacties. Bij het plaatsen van een bestelling kan slechts één kortingscode ingevuld en gebruikt worden.
 14. Het is mogelijk dat Vedder & Vedder aanbiedingen in haar webshops heeft waarbij u boven een minimale besteding van €125,- een (actie)product gratis ontvangt. Het actieproduct wordt dan met een waarde van €0,- aan de bestelling en factuur toegevoegd. Indien u artikelen van uw bestelling retourneert en het netto totaalbedrag lager uitkomt dan het vereiste totaalbedrag van de aanbieding, dan dient u het actieproduct binnen 14 dagen te retourneren. Mocht u dit niet doen, dan zal Vedder & Vedder een factuur sturen ter waarde van de originele prijs van het actieproduct. Vedder & Vedder behoudt daarnaast het recht om de restitutie van de waarde van geretourneerde product(en) te staken totdat het verkregen actie product geretourneerd is of totdat u het originele bedrag van het actieproduct heeft betaald. De minimale besteding van €125,- betreft alleen op aankopen van producten, dit geldt niet op reparaties en toevoegingen.Een (actie)product wat u gratis ontvangt kan niet omgeruild worden voor goederen of geld. Het gratis ontvangen (actie) product heeft geen garantie. (Actie)producten worden uitsluitend gedurende een bepaalde periode uitgegeven en uitsluitend zolang de voorraad strekt.