Vingerafdruk sieraden

Met een vingerafdruk sieraad weet je zeker dat je een persoonlijk en uniek sieraad draagt of cadeau geeft. Dit komt doordat niemand op de hele wereld dezelfde vingerafdruk heeft. Bij Vedder & Vedder heb je de keuze uit ringen, armbanden en kettingen die je van een of twee vingerafdrukken kunt voorzien. Bekijk ons aanbod vingerafdruk sieraden en shop jouw favoriet.

Toont 1-13 van 13 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-13 van 13 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Vingerafdruk sieraad laten maken bij Vedder & Vedder

Bij ons staan familie en vrienden altijd op de eerste plaats. Het is dus niet voor niets dat we sieraden hebben ontworpen waarin je de vingerafdrukken van je dierbaren kunt laten graveren. Wist je dat je bij Vedder & Vedder twee vingerafdrukken op een sieraad kunt verwerken? Samen vormen de vingerafdrukken dan een mooi hartje. Combineer bijvoorbeeld de vingerafdruk van je partner en jezelf of vraag je kinderen een vingerafdruk te maken.

Ring met vingerafdruk

Wil je de vingerafdruk van een dierbare in een van onze ringen laten graveren? Dan hebben we de Fingerpint Signet Ring voor je. De ring is verkrijgbaar in 925 Sterling zilver en massief 9K geel. Het maken van een vingerafdruk is heel eenvoudig. In deze step by step guide leggen we het je graag uit.

Ketting met vingerafdruk

Draag je liever kettingen in plaats van ringen? Geen zorgen, ook dan hebben we genoeg keuze. Bekijk bijvoorbeeld eens onze iconische Fingerprint Coin Necklace of Benny Bar Fingerprint Necklace. Al onze kettingen met vingerafdruk zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Welke is jouw favoriet?!

Armband met vingerafdruk

Uiteraard konden we na kettingen en ringen niet achterblijven met de armbanden. Bij Vedder & Vedder kun je dus ook je eigen armband met vingerafdruk maken. Onze armbanden zijn, net als de ringen en de kettingen, verkrijgbaar in het goud en zilver. Ben je fan van kleine en subtiele armbanden? Dan is de Hallie Heart Fingerprint Bracelet vast iets voor jou. Mag de armband lekker aanwezig zijn en combineer je vaak verschillende armbanden met elkaar? Bekijk dan eens onze Bold Bracelet. Lekker stoer en bulky, maar wel persoonlijk door het toevoegen van een vingerafdruk.

Zo maak je jouw vingerafdruk sieraad

Binnen 5 simpele stappen heb je jouw ketting, armband of ring met vingerafdruk in huis.

Stap 1: kies het gewenste sieraad

Bij Vedder & Vedder heb je de keuze uit verschillende soorten sieraden die je met een vingerafdruk kunt personaliseren. Maak dus eerst een keuze uit onze verschillende armbanden, kettingen en ringen.

Stap 2: selecteer het gewenste materiaal

Heb je het perfecte sieraad gevonden? Kies dan van welk materiaal je het sieraad gemaakt wil hebben. In de meeste gevallen heb je de keuze uit de volgende materialen:

  • 9K geel
  • 14K massief geelgoud
  • 9K wit
  • 14K massief witgoud
  • 9K rosé
  • 14K massief roségoud
  • Verguld zilver
  • Zilver

Het kan zijn dat jouw sieraad alleen in verguld zilver of zilver wordt gemaakt.

Stap 3: kies de juiste maat

Nu is het belangrijk dat je de juiste maat selecteert. Meet de omtrek van je vinger of pols en kies de maat die daar het dichtste bij komt. Heb je een ketting gekozen? Dan kun je wat meer spelen met de lengte. Heb je al meerdere Vedder & Vedder kettingen? Geen zorgen, die hoef je niet af te doen. Al onze kettingen zijn namelijk perfect om met elkaar te layeren.

Stap 4: afbeelding uploaden

Hierboven heb je al kunnen lezen hoe je een vingerafdruk maakt. Tijdens de vierde stap vragen we je de foto te uploaden, zodat we ermee aan de slag kunnen. Wist je trouwens dat je in sommige gevallen ook een hand- of voetafdruk kunt uploaden? Hoe cute is dat?!

Stap 5: heb je een opmerking? Let us know

Heb je een opmerking over je bestelling? Laat ons dat dan weten in het daarvoor bestemde opmerkingenveld. Heb je geen opmerking? Laat het veld dan leeg.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Kom je er niet helemaal uit met het personaliseren? Geen zorgen, je kunt gewoon contact met ons opnemen door te bellen of whatsappen naar 020 261 4626 of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder.