Moeder-dochter sieraden

Toont 1-24 van 33 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. New
  Blossom Ketting Blossom Ketting
 2. Deluxe
  Name Ketting Deluxe Name Ketting Deluxe
 3. Vanaf € 129,00
 4. Kids
  Kids Bold Armband Kids Bold Armband
 5. Deluxe
  Little Heart Ketting Little Heart Ketting
Toont 1-24 van 33 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Moeder-dochter sieraden
Moeder-dochter sieraden zijn een prachtige manier om de speciale band tussen moeders en dochters te vieren. Bij Vedder & Vedder begrijpen we de unieke relatie tussen moeder en dochter en hebben we een speciale collectie van moeder-dochter sieraden samengesteld die deze verbondenheid en liefde op een bijzondere manier uitdrukken. Onze sieraden zijn ontworpen om jullie samen te laten stralen en een blijvende herinnering te creëren aan jullie speciale band. Bij Vedder & Vedder geloven we in het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om het vieren van een speciale gelegenheid of het koesteren van de alledaagse momenten, onze sieraden zijn een blijvende herinnering aan de unieke band tussen moeders en dochters.

Ontwerp jullie eigen unieke sieraden
Bij Vedder & Vedder geloven we in het belang van personalisatie. We willen dat jullie sieraden jullie verhaal vertellen en jullie band weerspiegelt. Daarom bieden we de mogelijkheid om jullie moeder-dochter sieraden te personaliseren en uniek te maken. Of je nu kiest voor een elegante ketting of een stijlvolle armband, je kunt zelf bepalen wat we erin graveren in ons atelier.

Personaliseer jouw moeder-dochter ketting of armband
Bij Vedder & Vedder begrijpen we dat jullie sieraden een uitdrukking zijn van jullie unieke persoonlijkheid. Daarom bieden we een breed scala aan personalisatiemogelijkheden voor jullie moeder-dochter sieraden. Voeg initialen, namen of zelfs vingerafdrukken toe om jullie sieraden nog persoonlijker te maken. Elk stuk wordt met zorg gegraveerd, waardoor het een waardevol aandenken wordt aan jullie speciale band. Onze collectie moeder-dochter sieraden omvat prachtige kettingen en armbanden die zijn ontworpen om te matchen met jullie stijl en persoonlijkheid. Of jullie nu een klassieke, ingetogen stijl hebben of juist houden van opvallende en trendy ontwerpen, we hebben iets wat bij jullie past. Ons doel is om sieraden te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook jullie verhaal vertellen en jullie band versterken.

Sieraden voor moeder en kind
We hebben ook sieraden voor kinderen in onze collectie. Voeg een persoonlijk tintje toe door het te laten graveren, in een handschrift naar keuze, met de naam, initialen of geboortedatum van jou kind. Zo draagt jouw kleintje een uniek en betekenisvol sieraad en heb je een echte mini-me! De baby armbandjes zijn ook perfect als cadeau voor een pasgeboren baby.

Vind jouw cadeau bij Vedder & Vedder
Kortom, bij Vedder & Vedder begrijpen we de waarde van moeder dochter sieraden en hoe ze de unieke band tussen moeders en dochters kunnen versterken. Onze collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, zodat jullie een uniek en betekenisvol sieraad kunnen ontwerpen dat perfect past bij jullie stijl en persoonlijkheid. Of het nu voor Moederdag is, een verjaardag of gewoon zomaar, onze sieraden zijn een prachtig geschenk om de speciale band tussen jullie te vieren en voor altijd te koesteren.

Handgemaakte sieraden uit eigen atelier
Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.