#Lifestyle #Collection
19 januari 2024

Blog - Valentinesday

Geschreven door Anne & Esther

Rode rozen, teddyberen, een doos chocolade, heerlijke geuren en romantische momenten. Het is bijna Valentijnsdag en gelukkig voor jou hebben wij de beste persoonlijke cadeaus. Sla de clichés dit jaar over en geef je geliefde een tijdloos cadeau. Hieronder zetten wij een aantal van onze sieraden op een rijtje waarmee je jezelf of een geliefde gegarandeerd blij mee gaat maken!

Het is bijna 14 februari, Valentijnsdag, de dag van de liefde: Heb jij een geheime liefde of iemand die jouw dag meer kleur geeft? Op deze dag wordt veel gedacht aan verliefde koppels, waardoor deze dag bij veel mensen zorgt voor een dubbel gevoel. Bij Vedder & Vedder vinden wij dat liefde voor iedereen is. De liefde voor je familie, (beste) vriend(in), je huisdier(en), de natuur, jouw hobby, liefde voor alles waar jij geluk uit haalt, maar misschien nog wel het allerbelangrijkste, liefde voor jezelf! Self-love is de basis voor alle liefde. Dus ben je op zoek naar originele, gepersonaliseerde valentijn cadeaus voor je loved ones of wil je graag jezelf verwennen met een leuk gepersonaliseerd sieraad? Want natuurlijk verdien je het om jezelf ook eens te verwennen. Life won’t sparkle unless you do! Celebrate love with Vedder & Vedder.

Previous Image
Next Image

Letters + Heart Ketting
Celebrate every type of love met de Letters + Heart Initial Ketting. Geef jij jouw valentijn deze prachtige Letters + Heart Ketting cadeau? Deze is verkrijgbaar in massief 9K en 14K geel-, wit- en roségoud én met de hand gemaakt in ons Vedder & Vedder atelier. De ketting is helemaal te personaliseren met een keuze uit alle letters van het alfabet en een hartje. Kies je voor jouw eigen initialen of die van jouw lover? Make it yours! De ketting is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes waardoor je gemakkelijk een necklace layering kunt creëren met andere waardevolle kettingen. 

Little Heart Initial Ketting
Verover het hart van jouw valentijn opnieuw met deze Little Heart Initial Ketting. Als we aan Valentijnsdag denken, denken we aan hartjes sieraden. Personaliseer een uniek sieraad en draag jullie love story altijd dicht bij je. De ketting is te personaliseren tot en met vijf hartjes en is verkrijgbaar in 9K en 14K geel-, wit- en roségoud.

Initial Heart Collectie
Deze sieraden kun je laten graveren met de initialen en/of vingerafdruk van jou of je geliefde, zodat jullie voor altijd verbonden zullen zijn. Allemaal zitten ze zitten vol met persoonlijke betekenissen. Kies voor de Initial Heart Armband, Initial Heart Ketting, Fingerprint Heart Armband of Fingerprint Heart Ketting en personaliseer het sieraad totdat hij perfect is om jullie eeuwige liefde te koesteren. 

Previous Image
Next Image

Photo Line Coin Ketting
Kies voor de Photo Line Coin Ketting en verwen jouw valentijn. Op de voorkant van de munt kan je één van jullie meest speciale herinneringen vastleggen en laten graveren. Een dierbare foto die je laat denken aan een mooi moment. Je kunt de achterkant van de coin personaliseren met een (handgeschreven) tekst of nog een bijzondere foto. Het is mogelijk tot en met drie personen of dieren te laten graveren. Wil je hier meer over weten, bekijk hier de do’s en dont's voor de Photo Line Coin Ketting en bestel hem snel zodat je het op tijd binnen hebt.

Place Line Coin Ketting
We maken herinneringen op de mooiste plekken ter wereld. We vullen onze harten met dierbare herinneringen. Laten we ervoor zorgen dat deze herinneringen voor altijd blijven. Daar hebben we bij Vedder & Vedder voor gezorgd. Met onze Place Line Coin Ketting kan jouw meest bijzondere plek vastleggen en op een munt laten graveren. The place where… we met for the first time, we had our first kiss, we got married… Koester jullie meest speciale plek met de Place Line Coin Ketting en verwen jouw valentijn met dit bijzondere, betekenisvolle sieraad.

Men Signature Bar Cord Armband
Een gepersonaliseerd valentijnscadeau kan al in de kleine dingen zitten, zoals een lief handgeschreven valentijnskaartje. Hoe leuk is het om dat te graveren in de Men Signature Bar Cord Armband. Deze is verkrijgbaar in staal en verguld, met de keuze uit een zwarte of donkerblauwe armband. Zo kan hij altijd een stukje van jou bij zich dragen.

Previous Image
Next Image

Zet jouw lievelingspersoon in het zonnetje en shop snel jouw valentijnscadeau voor hem of haar!
Tip: Moeite met het vinden van leuke valentijnscadeau? Gebruik onze Vedder & Vedder Gift Finder! Door middel van een paar korte & simpele vragen krijg jij een selectie van top cadeaus te zien voor jouw favoriete persoon.

Wij zijn benieuwd met welk sieraad jij jouw valentijn hebt verwend. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie het sieraad cadeau geven of dragen. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot onze volgende blogpost.

Happy Valentinesday!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!