Ruil & Retourvoorwaarden

Gepersonaliseerde sieraden

De meeste sieraden van Vedder & Vedder zijn gepersonaliseerd en hebben ieder een uniek karakter. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw sieraad, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval of voor verdere informatie omtrent retourneringen contact op met onze klantenservice op het e-mailadres:

klantenservice@vedder-vedder.com

Vermeld hierbij je ordernummer en stuur altijd een foto mee van het sieraad zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen! 

Niet-gepersonaliseerde sieraden

Sieraden welke als retourneerbaar gemarkeerd zijn kunnen geretourneerd of geruild worden binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De retourneerkosten zijn op eigen kosten.

Zo retourneer je jouw order:

  • Het sieraad dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin deze verzonden is.
  • Neem contact op met onze klantenservice op het e-mailadres: klantenservice@vedder-vedder.com. Zij nemen jouw retour in behandeling. Vermeld hierbij je ordernummer zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.
  • Het is belangrijk dat je het retourformulier wat je vanuit de klantenservice ontvangt, goed controleert en samen met het sieraad retour stuurt. Anders kunnen wij helaas je retour niet verwerken.

Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben. Het gehele retourproces duurt maximaal 10 werkdagen (afhankelijk van drukke periodes en jouw retour type). Houd er rekening mee dat we de verzendkosten van je oorspronkelijke order niet vergoeden.