#Lifestyle #Collection
8 maart 2024

Blog - Ontdek onze betoverende sieradensets

Geschreven door Anne & Esther

In de wereld van mode en sieraden is er altijd ruimte voor iets unieks, iets dat de jou persoonlijkheid weerspiegelt.
In de collecties van Vedder & Vedder draait alles op de perfecte combinaties die jouw stijl laat stralen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om naadloos bij elkaar te passen, waardoor sieradensets ontstaan die elegantie en verfijning uitstralen. Van kettingen en armbanden tot oorbellen en ringen, elk setje biedt een combinatie van prachtige elegantie.

Wat deze sieradensets echt bijzonder maakt, is hun vermogen om unieke verhalen te vertellen. Dit is dan ook terug te zien in onze Birthflower bloom Set bestaande uit Birthflower Bloom Ketting, Birthflower Bloom Armband en de Birthflower Bloom Studs. De set is voorzien van 12 verschillende betekenisvolle bloemen en elke bloem symboliseert een andere maand.

Previous Image
Next Image

Naast de prachtige Birthstone set bieden we ook simpele maar elegante sets aan zoals de Sparkle & Bubble Set bestaande uit de Sparkle ketting en de Bubble Ring. Deze set past perfect bij je huidige verzameling als finishing touch, maar is ook prachtig op zichzelf door de sierlijkheid en subtiele sparkling.

Previous Image
Next Image

Naast de standaardcollectie bieden we ook gepersonaliseerde opties aan zoals de Shine Bright Set. Deze bestseller set is een combinatie van de The Power Of Gemstone Ketting met de Tilly Tennis Ketting en kun je personaliseren naar jou wensen! Personaliseer de The Power Of Gemstone met een gemstone van jou of je dierbaren. 

Previous Image
Next Image

Deze items zijn leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om jezelf mee te verwennen. Welke van deze prachtige items kies jij? Wij zijn erg benieuwd naar welk(e) item(s) jij hebt geshopt. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder&vedder) als jullie de sieraden cadeau geven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!