Shine Bright Set

€ 318,00 € 270,30

 Retourneerbaar
*let op: alleen mogelijk om de volledige set te retourneren

Wie kan er niet een beetje extra kracht gebruiken? Samen met The Power Of Gemstone Necklace sta je er nooit alleen voor. Kies uit 8 verschillende gemstones met 8 verschillende betekenissen. Voeg een beetje sparkle toe aan deze look met de Tilly Tennis Necklace en shine met deze leuke combineerde set. 

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Tilly Necklace

Verkrijgbaar in zilver. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

Gerhodineerd zilver: Een gerhodineerd sieraad is een sieraad voorzien van een dun laagje rhodium. Het rhodium geeft het sieraad een helderwitte kleur, maakt het krasvaster en beschermt het sieraad tegen oxidatie.

 

Gemstone Necklace

Verkrijgbaar in 925 zilver of verguld zilver. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

925 zilver: Wij gebruiken eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd.

Verguld Zilver/Gold Plated: De basis is zilver. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht. Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

Meer informatie over de verschillende powerstones vind je hier. 

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 

Tilly Necklace

  • Lengte: 39cm
  • Grootte stenen: 2,5mm
  • Stenen: zirkonia stenen

 

Gemstone Necklace

  • Grootte hanger: 15 mm x 8 mm
  • Breedte steen: 10 mm x 8 mm 
  • Dikte ketting: 1,2 mm

Let op! De maat van de ketting kies je alleen voor de Gemstone Necklace, de Tilly Tennis Necklace heeft een standaard lengte van 39 cm.

Shine Bright Set

Deze set bestaat uit de Tilly Tennis Necklace en de Gemstone Necklace. Twee kettingen die elkaar super mooi aanvullen, je kan deze set personaliseren door de edelsteen te kiezen die voor jou een speciale betekenis heeft.

Meer zien? Bekijk alle verschillende en matchende combinaties bij onze sets.

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu