#Collection
25 september 2023

Blog - ELLE Weekend

Geschreven door Anne & Esther

Save the date! ELLE Weekend 2023 staat voor de deur en dat betekent groot feest, geweldige kortingen en een weekend vol shopplezier. Zet zaterdag 30 september en zondag 1 oktober in je agenda, want we hebben 20% korting op bijna al onze sieraden. Dit wil je toch niet missen?! Dus ben je op zoek naar iets voor je vader, moeder, vriend(in), broer, zus, een ander dierbaar persoon of (natuurlijk) voor jezelf? Wij hebben iets speciaals voor iedereen! Voeg je favoriete artikel(en) toe in je winkelmandje en vergeet bij het afrekenen niet om de code ELLE2023 te gebruiken voor 20% korting. Dit is jouw kans om tijdens ELLE Weekend prachtige sieraden te scoren voor aantrekkelijke prijzen! Kan je niet kiezen? Wij helpen je graag om je voor te bereiden op dit te gekke weekend!

ELLE Weekend is een shopweekend met de focus op smart shoppen: alleen kopen wat echt bij je stijl past en weten hoe je vervolgens zo lang mogelijk plezier hebt van een item.

Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben we nog een extra cadeautje! Schrijf je voor vrijdag 29 september in voor onze nieuwsbrief en krijg vervroegde toegang tot ELLE Smart Shopping Day 2023! Dit is jouw kans om te shoppen met 20% korting voor de rest dat kan. Wacht dus niet langer en meld je nog snel aan voor onze nieuwsbrief! Zo ben jij als eerste op de hoogte én kun je als één van de eerste gebruik maken van deze exclusieve ELLE Smart Shopping Day-deals. Kies een sieraad passend bij jouw unieke verhaal en draag je dierbare herinneringen voor altijd en overal.

Initialen en namen
Initialen kettingen, armbanden, ringen en oorbellen zijn als persoonlijke handtekeningen. Het is een eenvoudige manier om een sieraad persoonlijk te maken, te combineren en te stylen. Personaliseer de Initial Coin Ketting met de initialen van je dierbare en draag ze altijd en overal dicht bij je. Zie hier alle overige kettingen met letters. Een trendy en unieke ketting die ook dit weekend met 20% korting te verkrijgen is, is de Name Diamond Ketting Deluxe. Personaliseer de ketting met de naam van je kleintje, een dierbare of jezelf met daarnaast een schitterende diamant, wat deze ketting een echte eye-catcher maakt. Wil je de ketting liever zonder diamant? Ga dan voor de Name Ketting Deluxe. 

Geboortestenen
Als je in februari geboren bent is je geboortesteen een schitterende Amethyst of in september met een sprankelende blauwe Saffier, je kunt geboortestenen dragen om een unieke geboortemaand te vieren en te koesteren. Kies voor je eigen geboortemaand en voeg meerdere geboortestenen toe om je persoonlijke regenboog te laten schijnen met de Birthstone Ketting! Welke keuze maak jij als het gaat om sieraden met geboortestenen: een ketting, armband, ring of oorbellen? Of ga je voor een combinatie? Laat het ons weten!

Previous Image
Next Image

Something different
Ben je een kunstliefhebber of heb je een kleine kunstenaar in de familie? Laat je creatieve geest vrij met kettingen die zelfgemaakte tekeningen, foto’s of boodschappen kunnen bevatten. Met de Signature Coin Ketting/Armband en Photo Line Coin Ketting zijn de mogelijkheden eindeloos!

Soms zijn het de woorden die het meest betekenen. Laat je inspireren en draag je favoriete quote of zin met de Bold Ketting/Armband of de Bar Ketting/Armband als een herinnering die voor jou belangrijk is. Om een extra sparkle toe te voegen aan de look, kan je de ketting combineren met de Tilly Tennis Ketting, (Tiny) Charlotte Chain Letter Ketting en/of een ketting met pendant, zoals de Pavé Birthstone Initial Coin Ketting. Personaliseer deze ketting met 1 tot en met 4 initialen die worden omcirkeld met je favoriete birthstone. Welke ketting spreekt jou het meest aan? Laat je creativiteit de vrije loop en draag je verhaal met trots om je hals.

Shine Bright
Ga jij voor een statement sieraad, zoals de Serena Sparkle Letter Oorbellen, of ga je voor een subtiele look met de Grace Pearl Letter Oorbellen? Personaliseer de oorbellen die gemaakt zijn van zoetwaterparels met twee letters naar keuze én nu met 20% korting. Ook de Lizzy Letter Studs zijn verkrijgbaar met korting en zijn de perfecte basis voor je glitterende earparty. Wil je een subtiele look zonder steentjes? Ga dan voor de Lola Letter Studs.

Last but not least! Ringen kunnen we natuurlijk niet overslaan! Shop de Fingerprint Signet Ring met 20% korting en personaliseer de ring met een vingerafdruk van een geliefde. Wil je weten hoe je een vingerafdruk moet maken? Klik dan hier. Er is meer, want onze Birthstone Ring is ook in de sale. Personaliseer de ring met een geboortesteen die een speciale betekenis voor je heeft. Dat is zeker weten een sprankelende toevoeging aan je collectie. Als kers op de taart zijn de Heart Ring en Bubble Ring ook verkrijgbaar met 20% korting. Dus waar wacht je nog op? Geef je vingers de liefde en aandacht die ze verdienen en vul je collectie aan met deze prachtige ringen.

Previous Image
Next Image

Gepersonaliseerde sieraden zijn de ultieme manier om je individualiteit en persoonlijke verhaal te laten zien. Of je nu kiest voor initialen, geboortestenen, edelstenen, vinger/poot afdrukken, tekeningen, quotes of een sterrenhemel. Deze sieraden zijn een weerspiegeling van wie jij bent! Welk gepersonaliseerd sieraad spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten en deel je unieke stijl met de wereld!

Zie hier hoe je je eigen ringmaat kunt opmeten, welke edelsteen het beste bij je past, welke verschillende ketting posities mogelijk zijn en om te zien hoe je zelf een vinger/pootafdruk kunt maken. Nu ben je helemaal ready voor ELLE Smart Shopping Days, dus… Ready? Set, Shop! Wil je met de exclusieve VIP-korting shoppen? Meld je dan nog snel aan voor onze nieuwsbrief! Wij zijn erg benieuwd welke sieraden jij tijdens de ELLE Smart Shopping Day hebt geshopt! Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden cadeau geven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk zien we je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!