#Collection
26 mei 2022

Blog - De kracht van edelstenen

Geschreven door Anne & Esther

Waar vertrouwen is, komen wonderen uit. Geloven in de kracht van edelstenen geeft ons hoop en kan ons veel goeds brengen. Edelstenen zijn er in alle vormen en kleuren, met allerlei soorten krachten. Laten we het wat meer hebben over onze nieuwe edelsteenkettingen; wat ze kunnen toevoegen aan je leven en hoe ze je kunnen helpen. Wie kan er niet een beetje extra kracht gebruiken? Lees verder om meer over de edelstenen te weten te komen!

Moederdag cadeaus
Alle items MET roze label "In time for Mom" heb je nog voor moederdag in huis! Voor alle items ZONDER roze label kun je in de winkelmand VIP service toevoegen. Dan produceren wij je order gegarandeerd vóór Moederdag.

Disclaimer: Edelstenen en mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of van medicatie. Ondanks hun helende eigenschappen, kunnen edelstenen en mineralen nooit een arts vervangen. Raadpleeg dus altijd een arts bij gezondheidsklachten.

Previous Image
Next Image

Van links naar rechts: Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist, Maansteen.

Rozenkwarts
Deze steen staat voor (zelf)liefde en medeleven. Dit is hét perfecte cadeau voor iemand met een gebroken hart of voor iemand die moeite heeft om het licht aan het einde van de tunnel te zien.

Bergkristal
Het Bergkristal wordt vaak geassocieerd met een nieuw begin en het achterlaten van herinneringen uit het verleden. Het bergkristal is een zeer heldere en zuivere steen, net als jouw nieuwe avonturen.

Amethist
Deze steen staat voor persoonlijke empowerment en innerlijke kracht. De Amethist is dé perfecte steen om je eraan te herinneren dat je alles kunt zolang je in jezelf blijft geloven.

Maansteen
De Maansteen is een embleem voor intuïtie en dankt zijn naam aan de veranderende gloed die lijkt op het maanlicht en haar cyclus. De Maansteen herinnert ons eraan dat het leven hoogte- en dieptepunten kent.

Previous Image
Next Image

Van links naar rechts: Lapis Lazuli, Carneool, Onyx, Parelmoer.

Lapis Lazuli
De Lapis Lazuli staat voor liefde & vriendschappen. Het staat voor harmonie, liefde en relaties. Dit is hét perfecte cadeau voor je beste vriendin of geliefde, om hen te laten weten dat je jullie connectie koestert.

Carneool
De kleurrijke Carneool staat voor motivatie, positieve energie en zelfvertrouwen. Deze edelsteen herinnert je aan alle geweldige dingen die je al hebt bereikt of dingen die je in de toekomst zult bereiken.

Onyx
De Onyx edelsteen staat voor bescherming en kracht. Soms heb je in het leven dat extra zetje nodig. Met de Onyx edelsteen aan je zijde kun je alles!

Parelmoer
Het Parelmoer is een bekende steen die symbool staat voor liefde en geluk. Het parelmoer wordt vaak genoemd als de ‘’tranen van de zee’’, dit betekent tranen van geluk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!