#Lifestyle #Collection
9 februari 2024

Blog - Ear Stacking Party

Geschreven door Anne & Esther

Ontdek de opwindende trend van ear stacking: combineer verschillende oorbellen voor een unieke look! Bij Vedder & Vedder organiseren we graag Ear Stacking Parties, waarbij je met onze sprankelende collectie een persoonlijke en opvallende stijl kunt creëren. Laat het feest beginnen met jouw eigen Ear Party!

Wij hebben wat te gekke tips voor jou om de beste earparty te creëren:

Schitterende Statement Oorbellen

Begin het feest met stijl door te kiezen voor de Birthstone Oorbellen met jouw persoonlijke geboortesteen als statement piece. Of kies voor een opvallende look die jou laat stralen met onze Serena Sparkle Oorbellen, die je kunt personaliseren door te kiezen voor je favoriete letter of door twee te combineren!

Previous Image
Next Image

Feestelijke Thema’s

Geef je Ear Party een leuk thema. Denk aan ‘Sparkly Chique’ met de fonkelende zirkonia stenen van de Stacey Star Stud Oorbellen. Wil je meer kleur toevoegen aan je Ear Party? Kies het thema 'Colourful Glow' met vrolijke en kleurrijke zirkonia stenen van de Flora Flower Birthstone Studs. Je kunt zelf de stenen kiezen om altijd een herinnering aan belangrijke momenten of geliefde personen bij je te dragen.

Previous Image
Next Image

Last but not least

Sluit deze Ear Stacking Party af met een sprankelende toevoeging. Doe dit met onze Stella Star Studs of de Hailee Heart Studs, die staan voor liefde.

Met Vedder & Vedder wordt elk moment een feestje, en jouw oren zijn de sterren van de show! Een Ear Stacking Party is niet alleen een kans om creatief bezig te zijn en je eigen unieke sieradensets te maken, het is ook een geweldige gelegenheid om je creativiteit te verkennen en je eigen stijl te uiten door middel van de handgemaakte sieraden van Vedder & Vedder. Dus waar wacht je nog op? Kies je favoriete oorbellen en laat het feest beginnen!

Previous Image
Next Image

De sieraden zijn leuk om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Kies je eigen geboortesteen, die van een geliefde, maar je kan natuurlijk ook gewoon de steen kiezen die jij het mooiste vindt! Wij zijn erg benieuwd voor welke mix & match jij hebt gekozen. We vinden het leuk om jullie te zien met onze sieraden. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!