Kids Heart Bar Armband

Vanaf € 85,00

Maximaal 500 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Achterkant gravure mogelijk
Exclusief voor jou gegraveerd 
Verpakt in een sieradendoosje
Gratis verzending vanaf 99 euro

Dit is het armbandje voor jouw kleintje! De Kids Heart Bar Armband is gebaseerd op onze iconische Bar met daarin een missend hartje. Gemaakt om de meest bijzondere herinneringen bij je te dragen en zal de harten van zowel kinderen als ouders veroveren. Verkrijgbaar in zilver en verguld goud. 

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkijgbaar in 925 sterling zilver of 9K geel. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons Atelier in Amsterdam.

925 Sterling zilver: Wij gebruiken eerste gehalte zilver 925, ook wel sterling zilver genoemd. 

Verguld goud/Gold Plated: De basis is zilver. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht.  Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

  • Dikte bar: 1 mm
  • Dikte armband: 1 mm
  • Formaat bar: 25 x 4 mm

Kids Heart Bar Armband

De Kids Heart Bar Armband is te personaliseren door een tekst naar keuze te kiezen. Geef je kindje een blijvende herinnering. Verkrijgbaar in 925 Zilver en verguld goud. 

Meer zien? Bekijk hier de kindersieraden!

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu