Baby armbandjes

Wil je jouw kleintje verrassen met een prachtige armband of juist je beste vriendin verblijden met een armbandje voor haar pasgeboren baby? Bekijk dan eens ons aanbod baby armbandjes en vind het armbandje dat helemaal bij de kleine past. Zodra jij het gewenste armbandje hebt uitgezocht en gepersonaliseerd, gaan wij aan de slag met het maken van je bestelling. Al onze sieraden maken we met de hand in ons eigen atelier in Amsterdam.

Toont 1-8 van 8 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-8 van 8 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Baby armbandjes van verschillende materialen

Onze baby armbandjes maken we van verschillende materialen. Zo zijn onze kleinste armbandjes verkrijgbaar in het zilver, verguld zilver en massief 9k geel. Ook hebben we verschillende armbandjes in onze collectie gemaakt van polyester of een combinatie van polyester en staal. Weet jij al welke je het leukste vindt?

Baby armbandje personaliseren

Net als al onze andere sieraden zijn ook de kleinste armbandjes te personaliseren. Denk bijvoorbeeld eens aan een babyarmbandje met naam, vingerafdruk, datum of lief geboortediertje. Voor het toevoegen van een naam of geboortedatum heb je vaak de ruimte voor 10 tekens. Liever een baby armbandje met vingerafdruk? Bekijk dan eerst hier hoe je zo’n vingerafdruk maakt.

Baby armbandje bestellen bij Vedder & Vedder

Heb je een passend baby armbandje gevonden? Dan personaliseer je hem heel eenvoudig door onderstaande stappen te doorlopen.

Stap 1: maak een keuze tussen onze baby armbandjes

De eerste stap is natuurlijk het uitzoeken van het armbandje dat helemaal aan je wensen voldoet. Wist je dat je kunt twinnen met je baby? Een aantal van onze gewone armbanden hebben we namelijk ook in miniformaat. Dat is toch te cute?

Stap 2: kies het gewenste materiaal

Zoals gezegd heb je de keuze uit verschillende materialen. Ga je voor een armband van polyester? Dan hoef je verder geen materiaal meer uit te kiezen. Wel vragen we je in dat geval een keuze te maken uit de verschillende kleuren.

Stap 3: kies de gewenste maat

In de meeste gevallen kun je bij baby armbandjes kiezen uit twee maten: armbandjes voor 0-2 jaar en voor 2-6 jaar. Lekker makkelijk, toch?

Stap 4: voorzie het armbandje van een naam, initialen, tekst of geboortedier

Nu je de basiselementen hebt uitgezocht, is het tijd om het armbandje eigen te maken. Afhankelijk van het gekozen armbandje ga je aan de slag met het toevoegen van letters, cijfers, een geboortedatum of geboortedier. 

Stap 5: vertel ons waar we rekening mee moeten houden

Moeten we iets weten over je bestelling voordat we hem gaan maken? Laat dan een notitie achter in het daarvoor bestemde veld.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Heb je vragen over een van onze baby armbandjes of kom je er niet helemaal uit met bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen of whatsappen naar 020 261 4626 of door ons contactformulier in te vullen. We denken graag met je mee, zodat jij hét perfecte cadeau geeft.