Baby armbanden met naam

Is er een baby geboren in je familie- of vriendenkring? Wat is er dan leuker dan een gepersonaliseerd baby armbandje als kraamcadeau te geven? Voorzie het baby armbandje met de naam van de kersverse baby of laat de geboortedatum in de armband graveren. Kies uit ons aanbod baby armbandjes met naam het armbandje dat het beste bij moeder en baby past en laat ons de rest doen. Alle Vedder & Vedder sieraden worden in ons eigen atelier in Amsterdam met de hand gepersonaliseerd.

Toont 1-4 van 4 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
Toont 1-4 van 4 resultaten
Van hoog naar laag sorteren

Baby armband met naam als kraamcadeau

Met een gepersonaliseerd armbandje voorzien van de naam of geboortedatum van de pasgeboren baby weet je zeker dat je het allermooiste kraamcadeau geeft. We verpakken je kraamcadeautje in een mooie verpakking, waardoor het uitpakken op zichzelf al een feestje is.

Baby armbandje goud

Onze baby armbandjes zijn vaak verkrijgbaar in verguld zilver en 9K geel. De vergulde armbandjes zijn gemaakt van zilver waarover we een dun laagje 14K geelgoud hebben gegoten. Let erop: dit is en blijft een dun laagje, het kan er op den duur afslijten.  

Baby armbandje zilver

Zijn moeder en kind meer het type voor zilveren sieraden? Geen zorgen, bij Vedder & Vedder gebruiken we eerste gehalte zilver. We noemen dit ook wel 925 Sterling zilver. Zo weet je zeker dat het armbadje mooi blijft tijdens het badderen en spelen.

Baby armbandje met naam personaliseren

Onze baby armbandjes zijn te personaliseren met de geboortedatum, naam of geboortesteen van de jonge spruit. Bij Vedder & Vedder graveren we met de grootse precisie en veel liefde jouw gekozen baby armbandje. Je kunt daarbij zelf kiezen welk lettertype je wilt. Je hebt de keuze uit Moon Flower, Garamond Pro, Throw my hands in the air, Basic title font en Dominique. Je kunt tot 10 tekens kwijt op de bar van onze baby armbandjes.

Contact opnemen met Vedder & Vedder

Heb je vragen over een van onze baby armbandjes of twijfel je of de naam van de baby wel mooi past op het armbandje? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over een passende oplossing. Je kunt ons bellen en whatsappen via 020 261 4626 of ons contactformulier invullen. We helpen je graag verder.