It's all about fingerprints
Deze week is het Fingerprint Week. Shop onze Do It Yourself Fingerprint Strip gratis en zorg dat je jouw vingerafdruk items op tijd in huis hebt met 20% korting!

#

The Sylvie Collectie

Vanaf het begin is het ons doel geweest om met Vedder & Vedder de wereld te veroveren en met The Sylvie Collection zetten wij een volgende stap. Sylvie is altijd al een eindeloze inspiratiebron voor ons geweest, ze is de belichaming van de Vedder & Vedder vrouw: stijlvol, onafhankelijk en een echte juwelen fan.

#

Een persoonlijke collectie

De collectie is door Sylvie exclusief ontworpen en is dan ook zeer persoonlijk geworden. Sylvie ontwierp drie kettingen die stuk voor stuk te personaliseren zijn met de initialen van jouw geliefden.

#

Draag een stukje van thuis

Wanneer Sylvie de hele wereld over reist, neemt ze het liefst iets mee dat haar aan ‘thuis’ doet denken. In haar eigen hangers zijn de initialen van haar man, zoon en haarzelf verwerkt, waardoor ze haar gezin overal mee naartoe kan nemen.

#

Een droom die uitkomt

"De samenwerking met Anne en Esther is echt zo leuk, ik respecteer deze twee powergirls enorm, ze hebben een groot gevoel voor stijl en ik ben al jaren dol op hun sieraden. Ik ben dan ook erg trots om met deze sieraden experts te werken, het is echt een droom die uitkomt." - Sylvie Meis