Pearl Beads Letter Ketting

Vanaf € 89,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

 Verpakt in een sieradendoosje
Personaliseer tot en met 3 letters
Limited edition

Voeg een unieke en persoonlijke touch toe aan je look met de Pearl Beads Letter ketting. Combineer tot en met drie letters om een ketting te creëren met initialen die voor jou iets betekenen, perfect voor elke gelegenheid. Je kunt kiezen tussen 925 sterling zilver of verguld zilver om je eigen bijzondere look te creëren. De ketting heeft een lengte van 42 cm met een verlengstukje van 2 cm, en de volgorde van de kralen kan per ketting verschillen.

Wil je deze ketting liever met een coin? Bekijk dan ook onze Beads Initial Coin ketting.

Unieke samenwerking:
Anne en Esther Vedder zijn gestart met een passie project waarbij mensen met een verstandelijke beperking samenwerken met de goudsmeden van Vedder & Vedder. Het project heeft als doel om de talenten en prestaties van deze individuen te erkennen en te vieren. Het dragen van de kettingen uit dit project bevordert bewustwording voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draagt bij aan het creëren van een wereld waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met Nederlandse gezondheidsorganisaties Amerpoort, DOEG Zorg en Cariander de Werkkamer.

Lees in onze blog verder over deze samenwerking.

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in 925 zilver of verguld zilver. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

925 zilver: Wij gebruiken eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd.

Verguld zilver/Gold plated: De basis is zilver. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K geelgoud aangebracht. Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

Imitatieparels: Imitatieparels zijn synthetische parels, De coating van imitatieparels kan na verloop van tijd slijten, als ze vaak worden blootgesteld aan parfums, haarsprays, en andere chemische stoffen.

  • Formaat beads: 3-5 mm
  • Formaat letter: 9 mm
  • Materiaal kraal: Glas kralen
  • Lengte ketting: 42 cm, met een verlengstukje van 2 cm

Pearl Beads Letter Ketting

Vul jouw ketting collectie aan met een persoonlijke touch door middel van de Pearl Beads Letter Ketting. Ga jij voor jouw eigen intialen of die van je dierbaren? Personaliseer de Pearl Beads Letter Ketting door je favoriete initialen naar keuze en creer je eigen unieke sieraad. 

Wil je meer kettingen zoals deze zien? Klik dan hier!

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu