Men Leather Brown Initial Armband

Vanaf € 79,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Voor hem
Exclusief voor jou gegraveerd
Verpakt in een sieradendoosje

Stoer en gedurfd: de Men Leather Brown Initial Armband is de perfecte upgrade voor jouw dagelijkse looks. De stalen sluiting vormt het middelpunt van de gevlochten lederen armband, welke gegraveerd kan worden met één, twee, drie of vier initialen. Draag hem enkel of style met onze andere armbanden. Hoe je hem ook draagt: het is een echte eye-catcher!

Ga je toch liever voor zwart? Klik dan hier!

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in staal. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

Staal: Vanwege de donker zilvergrijze kleur en de krasvastheid leent staal zich perfect voor een stoer mannensieraad.

  • Dikte leer: 8 mm
  • Sluiting: 23 x 10 mm
  • Verkrijgbaar in de maten 18, 19, 20 en 21 cm. 
Dit is de lengte van de armband, bekijk onze size guide om erachter te komen welke maat je nodig hebt.

Men Leather Brown Initial Armband

De Men Leather Brown Initial Armband is een echte eye-cather. Deze armband kan je personaliseren door meerdere initialen erop te laten graveren. 

Meer zien? Bekijk hier de mannensieraden!

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu