Men Initial Cube Cord Armband

Vanaf € 30,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

 Voor hem
 Met liefde verpakt
 Exclusief voor jou gegraveerd
 4 initialen mogelijk

De Men Initial Cube Cord Armband is dé armband voor elke man. Met deze armband maak je elke outfit compleet. Maak de armband uniek en personaliseer met één of meerdere initialen, je kunt ook kiezen voor een sterretje of hartje. Beschikbaar in staal en verguld staal. 

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in staal en verguld staal. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

Staal: Vanwege de donker zilvergrijze kleur en de krasvastheid leent staal zich perfect voor een stoer mannensieraad.

Verguld staal: De basis is staal. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht.  Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

  • Minimale maat armband: 17 cm
  • Formaat blokje: 6 x 6 mm
  • Dikte blokje: 2 mm
  • Dikte koord: 2 mm
  • De armband is verstelbaar door de knoopjes

Men Initial Cube Cord Armband

De Men Initial Cube Cord Armband kan je personaliseren met initialen of kies voor een ster of hart. Ga jij voor een zwart of blauw koord om elke dag je outfit compleet te maken? 

Wil je meer producten voor mannen zien? Bekijk hier dan de gehele collectie voor mannen. 

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu