#

De Giftbox

De decembermaand is de feestelijkste maand van het jaar! Ook bij Vedder & Vedder hebben wij voor jou iets extra’s tijdens deze maand. Je kan namelijk vanaf nu jouw bestelling laten inpakken in een Vedder & Vedder giftbox, dit voor maar €4,95. Het sieraad is hiermee kerstboom ready. Leg het als een cadeautje onder de boom voor jezelf of voor een geliefde. Wacht niet langer en zorg dat jij jouw kerstcadeaus op tijd binnen hebt!

#

De Giftbag

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent, cadeautjes! Een sprankelend Vedder & Vedder sieraad is het perfecte kerstcadeau voor jezelf of voor een geliefde. Jouw persoonlijke cadeau mag natuurlijk wel opvallen onder de kerstboom, daarom krijg je bij jouw bestelling onze kleurrijke Vedder & Vedder giftbag cadeau. Hiermee kan het sieraad worden ingepakt zodat deze de show steelt onder de boom!

Gift wrap
#

Cadeaus voor haar

Langzaam komen de feestdagen steeds dichterbij, maar wat moet je nou kopen voor een vrouw die alles al heeft? Bij Vedder & Vedder ben je aan het juiste adres voor het perfecte kerstcadeau! Diamonds are a girl’s best friend en dat geldt ook voor onze betekenisvolle en tijdloze sieraden. Een ketting met jullie initialen, oorbellen met haar birthstone erin verwerkt of verschillende ringen om te stacken. Geef een sieraad die elke dag gedragen kan worden! Bekijk onze cadeau pagina voor extra inspiratie en bestel op tijd om jouw kerstcadeau tijdig te ontvangen.

#

Cadeaus voor hem

Sinds kort is onze Men’s Cube Bracelet weer terug van weg geweest, deze armband is de perfecte verassing voor jouw man, vriend, opa of broer. Laat ‘de cube’ graferen met één tot vier betekenisvolle initialen en maak van deze tijdloze armband een sieraad met emotionele waarde. De armband is zowel singel als dubbel verkrijgbaar. Niet alleen de Men’s Cube Bracelet is een optie, kijk ook eens naar onze kettingen om zo een herinnering vast te leggen die hij altijd bij zich kan dragen.

De perfecte kerstcadeaus
Previous product
Next product
  1. Bestseller
    Birthstone Ring Birthstone Ring
  2. Bestseller
    initial coin necklace goud Initial Coin Ketting