Gender Reveal Ring Deluxe

Vanaf € 349,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Verpakt in een sieradendoosje
✓ Gratis verzending vanaf 99 euro
✓ Met de hand gemaakt door onze goudsmeden

De Gender Reveal Ring Deluxe is een unieke manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken! Hoe leuk om deze speciale ring aan je geliefden en/of vrienden te geven om te laten weten dat jullie een jongetje of meisje verwachten. Is het geslacht nog een verrassing en willen jullie met deze ring jezelf verrassen? Dat kan natuurlijk ook! Des te leuker om achter het geslacht te komen! Toch liever een ander item? Bekijk de Reveal Collectie hier.

Hoe werkt het?
Weet je het geslacht en ga je geliefden verrassen? Kies dan of het een jongetje of een meisje wordt en sla de stap voor het invullen van een vertrouwenspersoon over. 

Weet je nog niet wat het geslacht wordt? Kies dan voor “het is een verrassing”! Vul in de volgende stap het e-mailadres in van jouw vertrouwenspersoon. Er zal na bestelling een mail gestuurd worden naar het ingevulde e-mailadres met de vraag wat het gaat worden. Spannend!

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in massief 14K geel- en witgoud. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

14K Goud/585: We werken met 14K massief goud, dit zal niet verkleuren tijdens het douchen of zwemmen en niet afgeven.

  • Dikte: 1,5 mm
  • Hoogte van de steen: 2 mm

Gender Reveal Ring Deluxe

De Gender Reveal Ring Deluxe is verkrijgbaar in massief 14K geel- of witgoud en met de hand gemaakt in ons Vedder & Vedder Atelier. Deze ring is voorzien van een echte edelsteen die symbool staat voor jouw dochtertje of zoontje. Maak de ring extra persoonlijk door een gravure aan de binnenkant van de ring.

Meer zien? Bekijk hier onze volledige Gender Reveal collectie! 

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu