#

Festive Collectie 2020

Shine bright, de feestdagen komen eraan! Vedder & Vedder heeft een extra sprankelende Festive Collectie dit jaar. De minimalistische en tijdloze sieraden worden aangevuld met de Festive Letter Earring en Festive Initial Coin Necklace. Deze twee items zijn een èchte toevoeging aan jouw outfit voor de feestdagen. Wacht niet langer en voeg deze showstoppers toe aan jouw garderobe of geef het cadeau!

#

De Festive Earring

Geef jezelf dit jaar een extra feestelijk tintje tijdens de kerst. Ondanks dat de feestdagen er dit jaar anders uit zullen zien, zijn deze grote statement oorbellen dé perfecte toevoeging aan jouw outfit voor de feestdagen. De Festive Letter Earring is beschikbaar als singel letter of combineer twee van jouw favoriete letters van het alfabet. Met de hand gemaakt uit zilver plated en zirkonia stenen. Deze shiny beauties zijn dus niet alleen een echte showstopper maar hebben ook een persoonlijke touch zoals je van ons gewend bent!

#

De Festive Initial Coin Necklace

Onze Initial Coin Necklace heeft deze maand een zusje, kom in de feeststemming met de Festive Initial Coin Necklace. Laat de initialen van jouw dierbaren op de coin graveren en creëer een persoonlijk verhaal. De initialen op de coin zijn omringd door een mistletoe, dit zal jou er altijd aan herinneren dat zij alles zijn wat je nodig hebt in het leven! Daarnaast is de schakel van de ketting een perfecte mix tussen minimalistisch en bold. Voeg deze sierlijke ketting toe aan jouw outfit tijdens de feestdagen of geef deze ketting cadeau aan een geliefde.

Vedder & Vedder kerst video 2020
#

Styling tips

De feestdagen staan voor de deur en jij wil de show stelen met de sieraden van Vedder & Vedder. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jouw sieraden tijdens de feestdagen als echte eyecatchers eruit blinken. 1. Als je de aandacht op je gezicht en halslijn wilt leggen met gelaagde kettingen of een statement-sieraad, heb je geen arm vol armbanden nodig om de aandacht te trekken. 2. Als je een paar statement oorbellen wil toevoegen aan jouw look, zoals de Festive Letter Earring kan je de rest van je sieraden en accessoires het beste subtiel houden of soms zelfs weglaten. Zo creëer je een échte eyecatcher.