#Collection
8 december 2023

Blog - The power of gifting

Geschreven door Anne & Esther

Vedder & Vedder heeft The Power Of Gifting Collectie gelanceerd! De sieraden zijn met liefde gemaakt voor statement makers en alledaagse sieraden liefhebbers. In deze blog gaan we je alles vertellen over de items: hoe je jezelf ermee verwent & je loved ones verrast! De items zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en combinaties en kunnen niet wachten om onderdeel uit te mogen maken van jouw feestdagen.

Christmas is coming and we can’t wait anymore! Ben jij nog op zoek naar cadeautips voor een echte sieradenlover? Wil jij een geliefde verwennen tijdens de feestdagen met een speciaal cadeau? Wij hebben genoeg tips en delen die maar al te graag met je!

Festive Box
Het aftellen kan beginnen! Verwen jezelf of verras een dierbare met dit te gekke cadeau onder de kerstboom en bereid jouw Vedder & Vedder-collectie uit. De Festive Box van Vedder & Vedder bevat een exclusieve selectie van de populairste producten uit onze collectie. Laat je verrassen door geboortestenen, betoverende zirkonia's en adembenemende initialen sieraden. In deze box vind je sieraden waar iedere vrouw van droomt. Of je deze box nu cadeau geeft aan een geliefde of er zelf van geniet: het uitpakken van de Festive Box is een feestelijke ervaring. De Festive Box bevat onder andere kettingen, oorbellen en nog veel meer. Als je geen fan bent van verrassingen en wilt weten welke items je te wachten staan, klik dan hier om de Festive Box pagina de zes cadeaus in de Festive Box te ontdekken!

Festive Oorbellen
Are you ready to shine? Wij zijn helemaal in love met deze Festive Oorbellen. Deze statement oorbellen wil je toch in je sieradencollectie hebben? Ze zijn perfect voor een date night, speciale gelegenheid en voor tijdens de feestdagen. Met deze must-have steel jij sowieso de show. Personaliseer de oorbellen door je favoriete letters te kiezen! De oorbellen worden per paar geleverd, zijn verkrijgbaar in plated brass en zijn gezet met zirkonia stenen.

Festive Tennis Armand
Draag een sprankelend sieraad tijdens de feestdagen en schitter met de Festive Tennis Armband. Het sieraad kan makkelijk gecombineerd worden, maar is ook prachtig om apart te dragen. De armband is gemaakt van zilver en verkrijgbaar in drie verschillende maten. 

Previous Image
Next Image

Festive Initial Oval Coin Ketting
Met de Festive Initial Oval Coin Ketting komt alle liefde samen op de ovale coin. De ketting is klein van formaat, maar groot in betekenis en is te personaliseren tot en met vier initialen (en symbolen). Welke combinatie je ook kiest, jouw Festive Initial Oval Coin Ketting wordt hoe dan ook super uniek en persoonlijk. 

Festive Single Initial Oval Coin Ketting
Met deze prachtige Festive Single Initial Oval Coin Ketting straal jij als nooit tevoren. De schakelkettingen zijn ook weer helemaal on-trend, dus de perfecte ketting om je collectie mee aan te vullen, of om als cadeau te geven. De ketting kan je combineren om zo een leuke layering party mee te creëren. Personaliseer de ovale coin met jouw favoriete initiaal, die wordt versierd met een kleine ster.

Jazzy Jewel Name Box
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de sieraden is het belangrijk om ze goed te onderhouden en op de juiste manier op te bergen. Met de Jazzy Jewel Name Box kan je je waardevolle items dagelijks opbergen. Personaliseer de box met maximaal negen letters om er een uniek item van te maken. De box is verkrijgbaar in zwart en beige, met gouden accenten.

Previous Image
Next Image

Laat de sieraden gifts een extra statement maken door een leuke verpakking toe te voegen! Kies uit de feestelijke en chique giftboxen die verkrijgbaar zijn in roze met goud, zwart met zilver en een speciale Christmas giftwrap in de vorm van een kerstbal die je in de boom kunt hangen.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat begrijpen wij al te goed, maar ook dan kunnen wij je helpen om het makkelijk te maken. Klik hier om de Gift Finder in te vullen en kom erachter wat de beste cadeaus zijn op basis van jouw ingevulde keuzes.

Wie ga jij tijdens de feestdagen verrassen met de magische, liefdevolle en feestelijke sieraden van de Festive Collectie? Laat het ons weten door ons te taggen in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden cadeaugeven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk zien we je weer bij onze blogpost. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!