#Collection
16 januari 2023

Blog - Star Above

Geschreven door Anne & Esther

Deze week lichten we de Steffy Stars Coin Necklace uit, dit sieraad is een van onze favoriete items en een bestseller! Deze ketting draagt een speciale lading met zich mee en koester je voor altijd. Wij willen jullie graag wat meer vertellen over de betekenis en de mogelijkheden van dit sieraad. De steffy stars is een uniek cadeau om aan iemand te geven maar ook leuk om voor jezelf te kopen. Draag een bijzondere gebeurtenis voor altijd dicht bij je hart met deze ketting.

De Steffy Stars Coin weerspiegelt de exacte sterrenhemel van een specifieke datum, plaats en tijd. Leg jouw speciale moment vast door de sterrenhemel van een uniek moment te laten graveren op een coin. Daarnaast kan je de achterkant graveren met bijvoorbeeld twee namen, een datum en plaats. Persoonlijker kan het bijna niet!

De sterrenhemel is de benaming voor de hemel die men ziet als je omhoog kijkt op heldere en donkere nachten. Wat betekent de stand van de sterren nou eigenlijk voor jou? Veel mensen geloven dat de stand van de sterren tijdens iemands geboorte het één en ander kan voorspelen over de levensloop of persoonlijkheid van diegene. In de astrologie vervult elke planeet een andere behoefte. Zo staat de zon bijvoorbeeld voor je identiteit, levenskracht en trots. Een Steffy Stars Coin Necklace met je geboortedatum laten graveren kan dus heel veel over jou zeggen!

Previous Image
Next Image

De sterrenhemel van jullie eerste date op een ketting gegraveerd krijgen, hoe speciaal is dat! Je kan deze ketting natuurlijk ook heel mooi cadeau geven bij de geboorte van een kindje of voor iemands trouwdag. Denk natuurlijk ook aan je eigen anniversary datum, de geboortedatum van je zusje, oma of iemand anders die je liefhebt. Draag die ene bijzondere gebeurtenis voor altijd dichtbij je hart.

Wij zijn heel benieuwd hoe jouw Steffy Stars Coin Necklace er uit ziet.
Wij vinden het leuk om jullie sieraden keuzes van Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!