#Lifestyle #Collection
23 februari 2024

Blog - Sparkly Personal Birthday Surprises

Geschreven door Anne & Esther

Verjaardagen zijn speciale gelegenheden die vragen om bijzondere geschenken. Of het nu gaat om een mijlpaal zoals een 18de verjaardag of een jaarlijks terugkerende viering, het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdagende taak zijn. Gelukkig biedt Vedder & Vedder een unieke, betekenisvolle optie: de Birthstone collectie.

Birthstones zijn edelstenen die traditioneel geassocieerd worden met elke maand van het jaar. Elke maand heeft zijn eigen unieke Birthstone die wordt gezien als een bijzondere en persoonlijke edelsteen die geluk brengt aan degenen die in die maand zijn geboren. Birthstones hebben vaak historische, mythologische en astrologische betekenissen en worden al eeuwenlang in sieraden en als geschenken bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen.

Wij hebben hier wat interessante informatie over jou persoonlijke Birthstone:

Januari - Granaat

Deze dieprode edelsteen staat symbool voor liefde, toewijding en kracht.

Februari – Amethist

De paarse Amethist wordt geassocieerd met helderheid, rust en innerlijke kracht.

Maart – Aquamarijn

De Aquamarijn met zijn blauwgroene tinten symboliseert kalmte, moed en helderheid.

April – Diamant

Diamanten zijn een symbool van eeuwige liefde, zuiverheid en kracht.

Mei – Smaragd

Smaragden worden geassocieerd met vernieuwing, groei en welvaart.

Juni – Maansteen

Deze donkere edelsteen symboliseert zuiverheid, geluk en intuïtie.

Juli - Robijn

De dieprode Robijn staat symbool voor passie, moed en energie.

Augustus – Peridoot

De Peridoot staat voor geluk, succes en bescherming.

September – Saffier

De paarse Saffier symboliseert wijsheid, vredigheid en verlichting.

Oktober – Tourmalijn

De roze Tourmalijn staat symbool voor creativiteit, inspiratie en passie. November – Citrien

Deze luchtige gele steen staat voor geluk, vreugde en voorspoed.

December – Turkoois
Turkoois symboliseert bescherming, geluk en welvaart.

 

Door een Birthstone sieraad te kiezen dat overeenkomt met de geboortemaand van de ontvanger, voeg je een persoonlijk en betekenisvol element toe aan het cadeau, waardoor het een blijvende herinnering wordt aan hun speciale dag.
Ontdek onze prachtige Birthstone sieraden die het ultieme geschenken zijn om iemand te laten stralen op hun speciale dag.

Birthstone Bestseller Set

Of je nu opzoek bent naar een cadeau voor een geliefde, een vriendin of een familielid, een Birthstone Bestseller Set bestaande uit de Bella Birthstone Studs en Birthstone Ring is een elegant en tijdloos geschenk. Dit cadeau zal ongetwijfeld het geliefde pronkstukken worden in hun sieraden collectie.

 

Previous Image
Next Image


Letter + Birthstone ketting

Een Letter + Birthstone ketting is een extra persoonlijk geschenk door de toegevoegde initialen van de ontvanger. Het toevoegen van de initialen herinnert hen aan de speciale band die jullie delen en zullen zij herinnerd worden aan jouw liefde en waardering.

Previous Image
Next Image
    

Flora Flower Birthstone Studs

Op zoek naar een subtiel maar even betekenisvol geschenk voor die speciale persoon? Onze Flora Flower Birthstone Studs combineren verfijning met een persoonlijke betekenis, waardoor ze een perfect cadeau zijn voor het verrassen van de ontvanger en het markeren van bijzondere momenten in het leven.

Previous Image
Next Image

Pavé Birthstone Coin ketting

Of je nu je geliefde wilt verrassen met een romantisch gebaar, je beste vriendin wilt laten zien hoeveel ze voor je betekent, of je moeder wilt bedanken voor alles wat ze voor je heeft gedaan, de Pavé Birthstone Coin Ketting is de perfecte keuze voor het vieren van hun verjaardag en het creëren van een persoonlijke en blijvende herinnering die een leven lang meegaan.

Previous Image
Next Image

Deze items zijn leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om jezelf mee te verwennen. Welke van deze prachtige items kies jij? Wij zijn erg benieuwd naar welk(e) item(s) jij hebt geshopt. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder&vedder) als jullie de sieraden cadeau geven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!