#Collection
20 november 2023

Blog - SINTERKLAAS: Pakjesavond

Geschreven door Anne & Esther

Het sinterklaasjournaal is weer in volle gang, pepernoten worden rondgestrooid, verlanglijstjes worden samengesteld, schoentjes worden bij de haard gezet en sinterklaasliedjes worden uit volle borst gezongen. Dit betekent maar één ding, de sint en zijn pieten zijn weer in het land. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het alweer 5 december. Gezellig pakjesavond vieren met cadeautjes en surprises, handgeschreven sinterklaasgedichten en misschien wel Sinterklaas die langskomt met zijn pieten. Hiervoor moeten er natuurlijk cadeaus worden ingeslagen! Daarom zetten wij in deze blog een aantal cadeautips op een rijtje voor jou en de sint. 

Wie jarig is, die trakteert en dat is op 5 december ook het geval! Het hele jaar door zijn Sinterklaas en zijn pieten zich aan het voorbereiden voor deze o zo leuke decembermaand. Nu het dan ook bijna zover is, wordt het tijd om over cadeautjes na te gaan denken, want zonder Vedder & Vedder sieraden is je verlanglijstje niet compleet!

Kids
De Sinterklaasperiode is voor ieder kind één groot feest. Vol verwachting klopt hun hart. De kids zijn natuurlijk extra nieuwsgierig wat de Sint en zijn pieten voor hen heeft meegebracht. Ook dit jaar helpen wij Sinterklaas een handje om de tofste cadeaus te weten te scoren. Zo is de Kids Powerstone Initial Armband een echte eye-catcher en is deze door de mooie edelstenen niet te missen. Om de armband persoonlijker te maken, kan deze gegraveerd worden met een hartje, sterretje of initiaal naar keuze.

Verwen jouw kleintje met de kleurrijke Kids Bobby Bar Text Armband. Kies uit 11 verschillende vrolijke kleuren en maak de bar uniek door hem te personaliseren met een naam naar keuze. Wil je liever voor een ketting gaan? Dan is de Kids Bar Ketting zeker een aanrader! Deze iconische ketting kan gepersonaliseerd worden met een naam, handgeschreven tekst, datum of speciale quote. Van alles is dus mogelijk!

Voor de stoere kleintjes die op hun papa willen lijken, hebben we de Kids Simon Beaded Initial Armband. Dit is de miniversie van de Men Beaded Initial Armband. De armband is geregen van stoere kralen, en de kubus in het midden kan gepersonaliseerd worden tot en met vier initialen. Voor de kleintjes die op mama willen lijken, opgelet! Jullie kunnen samen shinen dankzij de Kids Lizzy Letter Studs en de Lizzy Letter Studs. Wees creatief en maak jullie eigen lettercombinatie. Wil je de studs graag zonder shinende zirkonia stenen, dan zijn de Kids Lola Letter Studs en de Lola Letter Studs meer iets voor jullie.

Previous Image
Next Image

Mannen
Ieder jaar keren ze weer terug, die heerlijke chocoladeletters. De blijdschap van zo’n letter is vaak, jammer genoeg, van korte duur, want voor je het weet is die al op. Bij Vedder & Vedder hebben wij letters die niet slecht zijn voor de calorieën en waar je heel lang plezier van kunt hebben. Met de Men Initial Bar Cord Armband kan je tot wel vier letters laten graveren, die je altijd en overal bij je kan dragen. De armband is verkrijgbaar in zwart en donkerblauw met de keuze voor een stalen of vergulde bar.

Een echte stoere en robuuste armband is de Men Leather Initial Armband. Deze must-have is een perfecte upgrade voor de dagelijkse look. De stalen sluiting vormt het middelpunt van de gevlochten lederen armband, welke ook gegraveerd kan worden tot en met vier initialen. Deze armband is leuk om te combineren met de Men Cube Armband, die ook een echte beauty is.

Maak een statement op kantoor, een bruiloft of tijdens de feestdagen die komen gaan, met de Men Bar Signature Ketting of de Men Signature Manchetknopen. Deze kunnen gepersonaliseerd worden met een speciale naam, datum, of tekening. Draag vanaf nu jouw favoriete blouse met deze manchetknopen voor een persoonlijke touch aan jouw outfit.

Previous Image
Next Image

Vrouwen
Zie de maan schijnt door de bomen… Vereeuwig met de Moon Phase Coin Ketting de maanfase waaronder je bent geboren. Personaliseer de coin door een specifieke plaats en datum toe te voegen en kom erachter welke maanfase jouw geboortemaand en persoonlijkheid symboliseert. Een bijzonder sieraad om aan jezelf of een geliefde cadeau te doen. De Steffy Stars Coin Ketting is één van ons meest persoonlijke sieraden. De coin weerspiegelt de exacte sterrenhemel van een specifieke datum, plaats en tijd. De perfecte manier voor het vereeuwigen van de geboorte van een kindje, een bruiloft of eerste date. Hop, hop, hop, paardje in galop… Dankzij de Photo Line Coin Ketting kan je een speciale herinneringen vastleggen en laten graveren op een coin. Een dierbare foto die je terug laat denken aan dat mooie moment en die je nu voor altijd bij je kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een foto van je gezin, vriend/vriendin, hond, paard of kat. Klik hier voor de do’s en dont’s voor de Photo Line Coin Ketting.

Hoe speciaal is het om een sieraad met een speciale naam of datum aan iemand als verrassing te geven?! Geef die ene bijzondere gebeurtenis aan iemand die speciaal voor jou is. Draag deze gebeurtenis voor altijd dicht bij je met de Signature Coin Ketting. Personaliseer de coin met een mooie herinnering van je kindje, geliefde of vrienden. Voeg een sprankel toe aan elke outfit en shine bright met de Tilly Tennis Armband, of shine met de Birthstone Disc Cord Armband. Personaliseer de armband tot en met drie geboortestenen en maak jouw eigen unieke armband. Kies in plaats van geboortestenen een naam die speciaal voor je is, met de Nora Name Armband. Deze is verkrijgbaar in sterling zilver en verguld zilver en vier verschillende kleuren touwtjes. 

Previous Image
Next Image

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Jammer genoeg passen er geen grote cadeaus in je schoen, maar dat is voor Vedder & Vedder geen probleem. Onze cadeaus zijn klein van formaat, maar groot in plezier en betekenis. Verras je kindje, partner of een geliefde met de Flora Flower Birthstone Studs. Kies één van de 12 geboortestenen en draag zo deze speciale maand altijd bij je. Vind je de geboortestenen leuk, maar hou je liever van oorringen? Dan zijn de Birthstone Oorbellen meer iets voor jou.

O, kom maar eens kijken bij onze meest iconische ringen, want deze kunnen we natuurlijk niet overslaan. Mix & match de Heart Ring en Bubble Ring en combineer deze met de Birthstone Ring. Kies de geboortesteen die overeenkomt met je eigen geboortemaand of die van een dierbare. Kan je niet kiezen tussen de geboortestenen, ga dan voor de Birthstone Cluster Ring en draag op één ring tot en met drie geboortestenen. De ringen zijn subtiel, leuk om te combineren, maar ook mooi om los te dragen om zo de aandacht op hun eigen unieke ontwerp te laten vallen. De Initial Signet Ring is ook een erg leuk cadeau aan jezelf, of aan een geliefde. De ring is verkrijgbaar in 925 sterling zilver en verguld zilver en kan tot en met vier initialen worden gepersonaliseerd. Wil je weten welke ringmaat je nodig hebt? Bekijk dan hier onze maattabel en hoe je je eigen ringmaat kunt opmeten én shop de ring(en) in de juiste maat.

Previous Image
Next Image

Onze Vedder & Vedder sieraden zijn er om onvergetelijke momenten en speciale gebeurtenissen te vereeuwigen. Hoe leuk is het om een sieraad met een speciale betekenis aan een geliefde cadeau te geven?

Bij Vedder & Vedder begrijpen we dat het soms een uitdaging kan zijn om het perfecte cadeau te shoppen. De Vedder & Vedder Gift Finder is een echte life saver, al zeggen wij het zelf, want het vinden van een cadeau is nog nooit zo makkelijk geweest. Klik hier, om de Gift Finder-vragen te beantwoorden en vind binnen enkele minuten het perfecte cadeau. Wij zijn erg benieuwd welke sieraden jullie hebben geshopt. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden cadeaugeven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk zien we je weer bij onze volgende blogpost.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!