#Collection
11 september 2023

Blog - Powerstone Week

Geschreven door Anne & Esther

Het is Powerstone week bij Vedder & Vedder! En wie kan er nu niet een beetje extra kracht gebruiken? Edelstenen geven energie af, maar nemen ook energie op. Door de edelsteen dicht bij je te dragen, kan je op elk moment van de dag gebruik maken van deze energie. Het sieraad staat dus niet alleen prachtig, maar het heeft ook nog een functie! De edelstenen kunnen een persoonlijk, ondersteund en liefdevol cadeau zijn, zowel voor jezelf als voor een geliefde. Heb jij een vriend(in), moeder, zus, kindje of andere dierbare die openstaat voor de energie van edelstenen? Dan is dit een mooi en bijzonder cadeau.

Moederdag cadeaus
Alle items MET roze label "In time for Mom" heb je nog voor moederdag in huis! Voor alle items ZONDER roze label kun je in de winkelmand VIP service toevoegen. Dan produceren wij je order gegarandeerd vóór Moederdag.

Ook de kleintjes kunnen soms wat extra kracht en hulp gebruiken. En omdat het Powerstone Week is bij Vedder & Vedder, hebben wij zojuist de Kids Powerstone Initial Armband gelanceerd. Wil je jouw kleintje positieve energie meegeven of gewoon een prachtig armbandje cadeau doen? Klik dan hier, om het sieraad te personaliseren. De armband is verkrijgbaar met de edelstenen: Rose Quartz, Amethyst, Green Aventurine (kids only) en Citrine (kids only). Personaliseer het sieraad met één initiaal naar keuze, een sterretje of hartje.

Wil je weten welke edelsteen het beste bij jou past? We leggen hieronder uit wat de krachten van de tien edelstenen zijn en waar ze voor staan. Als je niet kan kiezen uit één edelsteen, dan is het mogelijk om met The Power Of Gemstone Ketting meerdere edelstenen te combineren en tegelijk te dragen. Combineer hierbij 1, 2 of 3 van jouw favorieten edelstenen aan één ketting. Koop deze ketting in combinatie met The Power Of Gemstone Armband en gebruik de kortingscode ‘POWERSTONE20’ voor 20% korting. Wees snel, want de kortingscode geldt alleen deze week!

Power of Green Aventurine
Green Aventurine wordt ook wel de “steen van geluk” genoemd. Deze groenkleurige edelsteen staat bekend om zijn prachtige kleur en eigenschappen. Wil je een geliefde steunen, vieren of succes wensen bij belangrijke mijlpalen in het leven, dan kan dit sieraad een mooi gebaar zijn om deze herinnering te koesteren. So, Good Luck!

Power of Citrine
Citrine staat bekend als de “steen van vreugde” vanwege haar zonnige en energieke uitstraling. Wil je jezelf of een geliefde opvrolijken of aanmoedigen om in zichzelf te blijven geloven? Met Citrien dicht bij je, bloei je weer helemaal op om er volledig voor te kunnen gaan.

Previous Image
Next Image

Power of Amethyst
Deze prachtige paarse edelsteen biedt kracht, waardoor stress, angst en onrust vermindert en het gevoel van kalmte en vrede wordt versterkt. De Amethyst herinnert ons eraan dat geloven in onszelf en doorzettingsvermogen heel belangrijk zijn in het leven, want opgeven is geen optie.

Power of Rose Quartz
Rose Quartz, de liefdessteen, straalt rust en positiviteit uit. Het staat voor onvoorwaardelijke liefde, zowel romantisch als voor jezelf en dierbaren. Deze prachtige roze edelsteen helpt bij het verminderen van stress en negatieve emoties, bevordert zelfliefde en opent je hart voor geven en ontvangen van liefde.

Power of Moonstone
De Moonstone heeft zijn naam te danken aan de prachtige glans en uitstraling die die aan de maan doet denken. De steen wordt gebruikt ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en draagt bij aan het in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli. 

Power of Mother of Pearl
Mother of Pearl staat symbool voor liefde, bescherming en geluk. De steen staat bekend om zijn prachtige, glinsterende uitstraling en wordt vaak ‘de tranen van de zee’ genoemd. Dit betekent ‘tranen van geluk’. Met het dragen van parelmoer straal je rust en betrouwbaarheid uit. Doordat de edelsteen iriserend* is, past het vrijwel bij elke outfit en gelegenheid.
* dat het licht dusdanig gebroken wordt dat de stof verschillende kleuren weerkaatst.

Previous Image
Next Image

Power of Lapis Lazuli
Lapis Lazuli staat voor kracht, bescherming, liefde en vriendschappen. Deze blauwkleurige steen is een mooi cadeau voor je beste vriendin of geliefde, om hen te laten weten dat je jullie connectie koestert.

Power of Carnelian
Carnelian is een vrolijke steen en symboliseert moed en doorzettingsvermogen. Het motiveert en stimuleert creativiteit, vergroot zelfvertrouwen en eigenwaarde én helpt negatieve emoties tegen te gaan. Het is een mooie manier om iemand die dicht bij jou staat te laten weten je in diegene gelooft, of om je eigen prestaties te vieren en te koesteren.

Power of Onyx
Soms zit het in het leven niet helemaal mee en heb je even een extra zetje nodig. Met de Onyx edelsteen aan je zijde kun je alles. Dit omdat ze haar steentje bijdraagt in de moeilijkere tijden. Deze zwartkleurige steen geeft kracht, biedt steun en doorzettingsvermogen. De Onyx schenkt je daardoor zelfvertrouwen en kracht en zorgt ervoor dat je je vertrouwd voelt in welke omgeving dan ook.

Power of Rock Crystal
Rock Crystal staat bekend als een geneeskrachtige steen en wordt vaak geassocieerd met een nieuw begin en het achterlaten van herinneringen uit het verleden. Het bergkristal is een zeer heldere en zuivere steen, net als jouw nieuwe avonturen.

Van links naar rechts: Rock Crystal, Amethyst, Onyx, Moonstone, Lapis Lazuli, Rose Quartz, Mother of Pearl & Carnelian

Disclaimer: De werking van edelstenen & mineralen is een wisselwerking tussen steen en persoon. Dit houdt in dat het erg persoonsgebonden is. Tevens nemen edelstenen & mineralen nooit de plaats in van een arts of van medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

Wij zijn erg benieuwd voor welke gemstone(s) jij hebt gekozen. Wij vinden het altijd leuk om jullie sieraden keuzes van Vedder & Vedder terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen en hopelijk zien we je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!