#Collection
25 oktober 2023

Blog - Ontdek onze nieuwe sieraden

Geschreven door Anne & Esther

Het is weer tijd om onze sieradencollectie uit te breiden! Sieraden waarbij je kan kiezen welke initiaal/initialen, vingerafdruk of geboortestenen je graag dicht bij je wilt dragen. De armbanden en kettingen zijn ideaal om je sieraden stack mee aan te vullen, maar zijn ook leuk om anderen mee te verrassen. Wij laten je graag zien met welke nieuwe sieraden wij onze collectie hebben uitgebreid.

Tiny Bubble Coin Ketting & Tiny Bubble Coin Armband
Soms is het lastig om te kiezen welk sieraad je wilt dragen en dat begrijpen wij bij Vedder & Vedder maar al te goed! Draag de Tiny Bubble Coin Ketting met de bijpassende Tiny Bubble Coin Armband. Voeg een persoonlijke touch toe door de coins te personaliseren met een initiaal naar keuze, die omringd zijn prachtige details. Hierdoor draag je altijd en overal jouw bijzondere herinnering(en) met je mee.

Tiny Pavé Initial Coin Ketting & Tiny Pavé Initial Coin Armband
Wil je graag sieraden matchen? Match en shine met de Tiny Pavé Initial Coin Ketting en haar bijpassende Tiny Pavé Initial Coin Armband. Personaliseer de coins die omringd zijn met schitterende zirkonia steentjes met een initiaal naar keuze. Of kies ervoor om een hartje of sterretje te laten graveren.

Previous Image
Next Image

Bubble Initial Coin Ketting
We zijn fan van het layeren en stacken van onze kettingen. Met de Bubble Initial Coin Ketting in je sieradencollectie is je outfit helemaal compleet. Personaliseer de ketting tot en met vier initialen naar keuze. Draag de initialen van jou meest bijzondere herinneringen, geliefde (huis)dieren of belangrijke personen altijd dicht bij je.

Bubble Fingerprint Coin Ketting
Niets is persoonlijker en unieker dan de vingerafdruk van een dierbare dicht bij je te kunnen dragen. Een warme herinnering aan een voor jou bijzonder persoon, dat kan met de Bubble Fingerprint Coin Ketting. Deze ketting is meer dan alleen een sieraad, het is een symbool van liefde, herinnering en verbondenheid. Personaliseer de coin met een vingerafdruk die voor jou bijzonder is en draag deze met trots om je hals of verras een geliefde met deze bijzondere ketting. Wil je weten hoe je een vingerafdruk kunt maken? Klik dan hier.

Previous Image
Next Image

Men Birthstone Disc Cord Armband
Sieraden krijgen een extra persoonlijke touch wanneer je ze zelf kunt personaliseren. En wat is leuker dan een dierbaar persoon, of natuurlijk jezelf, daarmee te verwennen. Zoals jullie misschien al voorbij hebben zien komen zijn de Birthstone Disc Cord Armbanden weer op voorraad. Mega leuk natuurlijk, maar wat nog leuker is, is dat de Men Birthstone Disc Cord Armband nu ook verkrijgbaar is voor mannen. Dus mannen, opa’s, vaders en daddy-to-be: het doorsturen van deze blog als subtiele hint is natuurlijk gewoon toegestaan! Creëer een unieke armband door één tot en met drie geboortesteen discs toe te voegen en kies voor mooi zwarte of donkerblauwe cord. Voeg de geboortesteen van jezelf en geliefden toe en draag deze bijzondere herinneringen dicht bij je.

Previous Image
Next Image

Al deze nieuwe sieraden zijn te verkrijgen in 925 sterling zilver en verguld zilver. De sieraden worden met de hand gemaakt in ons Vedder & Vedder atelier en worden met liefde voor jou verpakt. Neem snel een kijkje bij de nieuwste items, zodat je de perfecte combinatie voor jezelf of een geliefde uit kan kiezen.

Wij zijn erg benieuwd voor welke mix & match jij hebt gekozen. We vinden het leuk om jullie te zien met onze sieraden. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!