#Collection
28 juli 2023

Blog - New Jewelry Sets

Geschreven door Anne & Esther

Graag stellen wij onze nieuwe sieraden sets aan jullie voor. Natuurlijk zijn dit zoals jullie van ons gewend zijn, gepersonaliseerde sieraden waarbij je kan kiezen welke geboortesteen of gemstone je graag wilt dragen. De sets zijn perfect voor wanneer je eigenlijk niet kan kiezen of wanneer je graag wil combineren. We hebben onze favoriete items gecombineerd en in verschillende sets gestopt voor een speciale prijs. Het is tijd om meer sieraden te shoppen voor minder!

Moederdag cadeaus
Alle items MET roze label "In time for Mom" heb je nog voor moederdag in huis! Voor alle items ZONDER roze label kun je in de winkelmand VIP service toevoegen. Dan produceren wij je order gegarandeerd vóór Moederdag.

De sets zijn ideaal om je eigen sieraden stack mee aan te vullen maar kunnen natuurlijk ook perfect als cadeau dienen. Als je altijd al een complete set wilde hebben is dit nu je kans! Wij laten je graag onze nieuwe sets zien.

Previous Image
Next Image

Wil je graag dat al je sieraden matchen? Hier hebben wij de super leuke Birthstone Party Set voor bedacht! De glinsterende Tennis Birthstone Armband en de Birthstone Earrings passen perfect bij elkaar. Als je van Gemstones houd kan je ook voor de The Power Of Gemstone Set kiezen. Hier kan je 2 verschillende gemstones met een andere betekenis kiezen maar toch blijven matchen in je sieraden.

Previous Image
Next Image

Wij zijn fan van het layeren en stacken van onze kettingen, daarom hebben wij een Stack Your Coin Set toegevoegd. Onze bestseller in een set! Combineer de Initial Coin Ketting met de Lizzy Herringbone Ketting en je outfit is helemaal compleet. Personaliseer de Initial Coin Ketting met 1 t/m 4 initialen van jou of je dierbaren en vergeet niet de achterkant eigen te maken door middel van een tekst of vingerafdruk.

Previous Image
Next Image

Natuurlijk kan de Tilly Tennis Armband niet ontbreken in de nieuwe sets en hebben we maar liefst twee verschillende sets gemaakt met deze armband! Met de Rainbow & Tennis Set kan je je favoriete tennis armbanden met elkaar combineren. Wil je een iets subtielere set met de Tilly Tennis armband, kies dan voor de Clover & Tennis Set. Door een initiaal te graveren van een dierbare op de Pavé Initial Clover Armband dragen we overal waar we gaan liefde en positieve energie met ons mee. Draag deze samen met de Tilly Tennis Armband en je geluk kan niet meer op. 

Previous Image
Next Image

Een super mooie en subtiele set is de Sparkle & Bubble Set. Deze set past perfect bij je huidige verzameling als finishing touch! Als laatst hebben we nu naast de Earparty Set ook nog een Ringparty Set, deze set met ringen kan je super leuk samen dragen en combineren met je daily stack of jewelry. Met deze set creëer jij je eigen unieke ringparty.

Neem snel een kijkje bij alle sets zodat je de perfecte combinatie voor jezelf of iemand anders uit kan kiezen. De Sieraden kunnen alleen als set geretourneerd worden en niet per item.

Wij zijn ontzettend benieuwd wat jullie van deze nieuwe sets vinden en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. We vinden het leuk om jullie terug te zien met onze Vedder & Vedder Sets. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!