#Collection
4 december 2023

Blog - Limited Edition Festive Box

Geschreven door Anne & Esther

Het wachten is voorbij, want onze allereerste Limited Edition Festive Box is er eindelijk! De Festive Box is het perfecte kerstcadeau voor je zus, moeder, beste vriendin of (natuurlijk) jezelf. En hij komt precies op tijd voor de feestdagen! Open de zes boxen met luxe cadeaus tussen Kerst en Oud & Nieuw. Van schitterende oorbellen tot een armband met je initialen, deze Festive Box heeft het allemaal!

2023 is voorbijgevlogen en de feestdagen staan weer voor de deur. Het bedenken van cadeautjes is ieder jaar weer een uitdaging en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom hebben wij bij Vedder & Vedder de Limited Edition Festive Box voor jou ontworpen. De box bevat een exclusieve selectie van de populairste producten uit onze collectie. Of je de box nu cadeau geeft aan een geliefde of jezelf ermee verwent, het uitpakken van de Festive Box is een feestelijke ervaring.

Kies tussen zilver of verguld en deel je initialen en geboortedatum en we creëren speciaal voor jou een unieke adventskalender. Maak deze kerst onvergetelijk met dit cadeau dat zowel luxueus als hartverwarmend is. Wil je weten wat erin zit? Dat zullen we hieronder (deels) verklappen:

1. Limited Edition Chain Ketting, ter waarde van €89 euro
(De ketting heeft een lengte van 50 cm)

2. Lizzy/Lola Letter Studs (Surprise), ter waarde van €45 euro

3. Festive Single Initial Coin Ketting, ter waarde van €129 euro

4. Birthstone Oorbellen, ter waarde van €109 euro

5. Limited Edition Tiny Charlotte Letter Armband, ter waarde van €99 euro
(De armband heeft een lengte van 15 t/m 8 cm)

6. En last but not least een suprise box. We zullen één hint verklappen, het sieraad heeft namelijk een waarde van €129 euro en een lengte van 42 cm.

Previous Image
Next Image

It’s now or never, want er zijn slechts 100 boxen beschikbaar. De box heeft een waarde van €600 euro en is te verkrijgen voor €249 euro. Dat houdt in dat je maar €41,50 per sieraad betaalt in plaats van €100 euro. Dus mis je kans niet en klik hier om de Festive Box in je winkelmand te doen.

Wie ga jij verrassen met de Festive Box? Laat het ons weten door ons te taggen in jullie social media posts (@vedder.vedder) als de box wordt uitgepakt. Bedankt voor het lezen, hopelijk zien we je weer bij onze blogpost. 

Wishing you a Merry Christmas, lots of love Vedder & Vedder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!