#Lifestyle #Collection
12 januari 2024

Blog - Januari must-haves

Geschreven door Anne & Esther

Gezellige kaarsen, warmte in huis, leuke wandelingen, er zijn zoveel redenen om te genieten van dit seizoen, maar één van onze absolute favoriete: january must-haves. Het nieuwe jaar is begonnen en hoe leuk is het om sieraden te dragen van deze maand? Om het jullie makkelijker te maken hebben wij alle sieraden van de maand januari uitgelicht, zodat ze allemaal bij elkaar staan en je ze in één keer kan bekijken.

Een sieraad dat symbolisch staat voor de maand januari, of het nu jouw geboortemaand is, er iets bijzonders gepland staat deze maand, of omdat je altijd extra aan iemand denkt. Een sieraad kan prachtige herinneringen aan deze speciale momenten met zich meedragen. De maand januari wordt gesymboliseerd door de roodkleurige granaat edelsteen. Deze staat voor liefde, vriendschap en zuiverheid. De steen beschermt en wijst de weg gedurende de nacht, waardoor hij ideaal is voor frequente reizigers.

Onze Birthstone Ketting is perfect om alle geboortemaanden van je geliefden bij je te dragen aan één ketting. De ketting is subtiel en elegant en kan je helemaal personaliseren naar jouw eigen smaak. Een wat meer opvallend, maar wel persoonlijk statement sieraad, is de Tennis Single Birthstone Ketting. Een echte must-have, een shinende ketting, met in het midden één van de twaalf geboortestenen naar keuze.

Match de Tennis Single Birthstone Ketting met de bijpassende Tennis Single Birthstone Armband. Voor een subtielere armband is de Birthstone Armband perfect. Deze is bijpassend bij de Birthstone Ketting en kan ook met meerdere geboortestenen naar keuze gepersonaliseerd worden. Een andere eye-catcher is de Tennis Single Birthstone Armband. Deze shiny armband valt lekker op door de sprankelende geboortestenen en is verkrijgbaar in zilver en verguld heeft een lengte van 15 cm met een verlengstukje van 3 cm. Het perfecte cadeau voor een vriendin, familielid of jezelf!

Onze Birthstone Ringen kan je combineren en stapelen, om zo jouw persoonlijke ring stack te starten. Kies de geboortestenen van jezelf en je geliefden en creëer je eigen combinatie. Met de Birthstone Cluster Ring is het mogelijk om meerdere geboortestenen op één ring te dragen.

Previous Image
Next Image

Een nieuw item in de gehele Vedder & Vedder Collectie, is de Place Line Coin Ketting. Door middel van deze ketting kan je speciale plekken vastleggen en laten graveren op een coin. Een speciale plek die je herinnert een bijzonder moment kan je nu voor altijd bij je dragen of cadeau geven met deze prachtige ketting. De ketting is verkrijgbaar in 925 zilver, verguld, 9K- en massief 14K geel-, wit- en roségoud. Het is mogelijk om de achterkant van de coin te graveren met een datum, naam, quote of tekst naar keuze en het sieraad wordt met de hand gemaakt door onze goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier.

Voor de bloemenliefhebbers onder ons, is de Birthflower Collectie ontworpen. De Birthflower Coin Ketting is een subtiele, betekenisvolle ketting met een geboortebloem gegraveerd in de coin. Het sneeuwklokje staat symbool voor de maand januari, de betekenis hierachter is hoop. Draag met dit sieraad elke dag positiviteit en kracht met je mee.

Previous Image
Next Image

Maak een leuke earparty met de Birthstone Oorbellen, Flora Flower Birthstone Studs en de Bella Birthstone Studs. Ga voor drie dezelfde geboortestenen, of combineer met die van je geliefden. Wissel de geboortestenen af voor een geboortebloem, met de Birthflower Bloom Studs en creëer je eigen persoonlijke earparty.

Voor degene die in januari geboren is of een speciale herinnering heeft kan helemaal losgaan met deze sieraden te shoppen. We hebben een aantal januari must-haves voor je op een rijtje gezet, maar er zijn er nog veel meer! Wil je meer van dit soort sieraden bekijken? Klik hier voor al onze januari sieraden.

Deze items zijn leuk om cadeau te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Kies je de geboortesteen of bloem van jezelf, van een geliefde, of degene die je het mooiste vindt? Wij zijn er benieuwd welk(e) item(s) jij hebt geshopt. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden cadeau geven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!