#Lifestyle #Collection
23 mei 2023

Blog - Initial Straw Hats Collection

Geschreven door Anne & Esther

Dat heerlijke zomer gevoel van een tropische dag op het strand genietend van de warmte op je huid. De zomer komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor lekker weer, bikini's, zonnebrand en niet te vergeten hoeden! Dat komt goed uit want wij hebben de zomer musthave voor 2023. Wij vinden hoeden de meest trendy manier op je gezicht te beschermen van de zon. Hiervoor hebben wij dit jaar weer een nieuw design gemaakt van de Initial Straw Hats. Kom er in deze blog achter welke hoeden er in de collectie zitten.

Dit is onze tip voor jou deze zomer! Het is altijd leuk om persoonlijke details aan je zomer outfit toe te voegen, en met deze hoed kun je je initialen op een stijlvolle manier laten zien. Bescherm je huid deze zomer tegen schadelijke UV-stralen en draag een van onze Initial Straw hats. Klik hier om de hele collectie te bekijken. 

Initial Straw Hoed
De Initial Straw Hoed zegt het al: deze hoed is gemaakt van tarwestro en kan gepersonaliseerd worden met initialen. Bij deze hoed wordt er gebruik gemaakt van schuifletters gemaakt uit verguld staal. Kies één of twee letters van jezelf of je dierbaren. Je kunt de hoed passend maken middels het aantrekken van de koordjes aan de binnenzijde. De Initial Straw Hoed is de must have accessoire voor op vakantie of natuurlijk voor de zonnige dagen thuis!

Previous Image
Next Image

Embroidery Initial Straw Hoed
Ook in deze collectie zit de Emboridery Initial Straw Hoed. Bij dit design zullen de gekozen letters geborduurd worden op de band van de hoed. Je kunt één of twee initialen kiezen, ga jij voor je eigen initialen of voor de letters van je dierbaren? Ook bij deze variant maak je de hoed passend middels het aantrekken van de koordjes aan de binnenzijde, zo zit je altijd goed. Zorg ervoor dat je niet verbrand deze zomer en neem jouw gepersonaliseerde hoed mee op onvergetelijke strandvakanties naar zonnige bestemmingen. Je hebt zo een trendy en functionele accessoire voor de zomer van 2023. 

Previous Image
Next Image

Kids Embroidery Initial Straw Hoed
We hebben natuurlijk ook aan onze kleintjes gedacht! De Kids Embroidery Initial Straw Hoed is jouw kleintje's beste vriend deze zomer. Personaliseer met één of twee initialen naar keuze. Maak de hoed passend middels het aantrekken van de koordjes aan de binnenzijde. De maximale grootte van de hoed is 51 cm. Deze hoed voor kinderen is een super leuke accessoire voor jouw kleintje deze zomer of dit nu is voor zonnige dagen thuis of op vakantie! 

Previous Image
Next Image

Een city trip naar de Amalfi kust, een get away naar het tropische Bali of een strandvakantie naar Ibiza. Wat je bestemming ook is, Vedder & Vedder maakt je zomer onvergetelijk met deze gepersonaliseerde zomer accessoire. Shop nu jouw Initial Straw Hoed of die voor je kleintje! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!