#Collection
20 december 2022

Blog - Get your jewelry for New Years Eve

Geschreven door Anne & Esther

New Years Eve komt er aan en dat is natuurlijk één groot feest! Iedereen kleed zich feestelijk om het nieuwe jaar in te luiden en het oude jaar af te sluiten. Je spreekt doelen met jezelf af en gaat positief met voornemens het nieuwe jaar in. Maak je feestelijke outfit af met onze sprankelende eyecatchers zodat je er stralend uit ziet op je NYE party!

Wij hebben veel items die je nu nog kan bestellen zodat je ze op tijd binnen hebt voor oud en nieuw. De keuze is heel divers en voor alle gelegenheden hebben wij wel een sieraad dat er perfect bij past. We gaan een paar van onze sieraden aan jullie laten zien de heel goed bij New Year's Eve passen.

Wij hebben twee oorbellen gelanceerd die speciaal voor de feesdagen zijn ontworpen. Dit zijn de Serena Sparkle Letter Oorbellen en de Sofia Sparkle Letter Oorbellen. De Serena is een mooie goudkleurige eyecatcher die je outfit nog een extra boost geeft. Je kan deze oorbellen personaliseren met initialen naar keuze! De Sofia oorbellen zijn er voor de silverlovers, mooie elegante oorbellen die meteen opvallen. Ook de Sofia Sparkle Letter Oorbellen kan je personaliseren met initialen van jezelf of een geliefde.

Previous Image
Next Image

De Tilly Tennis Ketting is echt dé perfecte ketting om bij je feestelijke outfit te dragen, super mooi, elegant en heeft een flinke sparkle. Nog leuker is dat je de ketting kan matchen met de Tilly Tennis Armband. Wij hebben van deze twee sieraden ook een set gemaakt waardoor je ze voordeliger kan aanschaffen! De Tilly Tennis items zijn heel goed te combineren met andere sieraden en geven de perfecte basis voor je necklace party.

Previous Image
Next Image

Één van de Angel Number Necklaces is ook een mooie optie om bij je te dragen in het nieuwe jaar. Denk bijvoorbeeld aan het angelnumber 333 - Support Ketting, dit getal herinnert je eraan dat je op het juiste pad bent. Je spirituele gidsen staan om je heen en sturen je liefde, steun en begeleiding. Ook 555 - Change Ketting is mooi om jezelf cadeau te geven in het nieuwe jaar, de Change Ketting staat voor verandering en actie, er komt iets nieuws aan. Natuurlijk kan je ook je eigen betekenis hebben bij een angelnumber, maar hoe speciaal als je deze dan bij je kan dragen?!

Previous Image
Next Image

Wij vinden het leuk om jullie necklace party en sieraden keuzes met onze Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!