#Collection
1 februari 2023

Blog - February Jewelry

Geschreven door Anne & Esther

We zitten net in het nieuwe jaar maar de tijd vliegt voorbij, het is namelijk alweer februari! Hoe leuk is het het om sieraden te dragen van deze maand. Om het jullie makkelijker te maken hebben wij alle sieraden van de maand januari uitgelicht zodat ze allemaal bij elkaar staan en je ze in één keer kan bekijken. 

Misschien wil je wel een nieuw sieraad die staat voor de maand februari omdat het je geboortemaand is of er iets bijzonders gaat gebeuren deze maand en je dit graag wil vastleggen. Natuurlijk kan je ook een sieraad uitkiezen omdat je in deze maand altijd extra aan iemand denkt. Onze Birthstone ringen zijn perfect om zo de geboortemaand van je geliefdes bij je te dragen. Je kan ze heel leuk met elkaar combineren en stapelen, de perfecte start van jouw ring stack. De Birthstone Necklace is een super subtiele en elegante ketting waarbij je ook de geboortesteen van februari bij je kan dragen. De finishing touch zijn de Birthstone Earrings, deze oorbellen matchen super goed bij de Birthstone ring. 

Previous Image
Next Image

Wij hebben meerdere sieraden die een mooie lichte paarse birthstone hebben voor de maand februari. De birthstone van februari is gëinspireerd van de echte gemstone Amethyst. Deze steen staat voor persoonlijke empowerment en innerlijke kracht. De februari birthstone is dé perfecte steen om je eraan te herinneren dat je alles kunt zolang je in jezelf blijft geloven.

Hou je meer van birthflowers? Dat kan! Voor elke maand is er een bloem met een bepaalde betekenis, dit hebben wij ook in onze sieraden verwerkt. De Birthflower Coin Necklace is een mooie subtiele ketting met een munt en daarop staat een birthflower gegraveerd. Februari heeft een violet als bloem, de betekenis hiervan is ware liefde en rijkdom. Ook hebben we de Birthflower Bloom Collectie, dit is een ketting, armband en oorbellen met birthflowers. Een leuke tip! Je kan deze drie Birthflower Bloom sieraden in een set kopen! Hoe lief is het om de birthflower van je geliefde te dragen.

Previous Image
Next Image

Iedereen die in februari geboren is of een speciale betekenis heeft bij de maand februari kan helemaal los gaan met deze sieraden shoppen. We hebben er al een aantal genoemd maar er zijn er nog veel meer voor de maand februari! 
Wil je meer van dit soort sieraden bekijken? Klik hier voor al onze februari sieraden.

Wij vinden het leuk om jullie sieraden keuzes met onze Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!