#Collection
25 oktober 2022

Blog - Discover our new jewelry sets

Geschreven door Anne & Esther

Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe sieraden sets. Natuurlijk zijn dit zoals jullie van ons gewend zijn, gepersonaliseerde sieraden waarbij je kan kiezen welke geboortesteen, geboortebloem of gemstone je graag wilt dragen. De sets zijn perfect voor wanneer je eigenlijk niet kan kiezen. We hebben onze favoriete items gecombineerd en in 10 verschillende sets gestopt voor een speciale prijs. Het is tijd om meer te shoppen voor minder!

Moederdag cadeaus
Alle items MET roze label "In time for Mom" heb je nog voor moederdag in huis! Voor alle items ZONDER roze label kun je in de winkelmand VIP service toevoegen. Dan produceren wij je order gegarandeerd vóór Moederdag.

De sets zijn ideaal om als cadeau te geven maar natuurlijk ook om je eigen sieraden stack mee aan te vullen. Als je altijd al een complete set wilde hebben is dit nu de kans! Wij leggen je graag wat meer uit over onze nieuw sets

Er zijn nu 10 sets gelanceerd waarvan wij denken dat dit de meest leuke sieraden combinaties zijn. Natuurlijk kan je de sets ook heel goed met elkaar combineren, sieraden heb je nooit genoeg!

Wij houden van het layeren van onze kettingen, daarom hebben wij de Shine Bright Set gemaakt van de Gemstone Necklace en de Tilly Tennis Necklace. Bij de Gemstone Necklace kan je kiezen uit 8 verschillende gemstones, kies voor de steen die het beste bij jou past! Een super elegante en sprankelende toevoeging is de Tilly Tennis Bracelet.

Previous Image
Next Image

Wil je graag dat al je sieraden matchen? Het is namelijk ook mogelijk om een set te kopen van een bepaalde collectie. Denk aan de Evil Eye, Flora Flower of de nieuwe Birthflower Bloom collectie. 

Ook hebben wij een set gemaakt van al onze favorite oorbellen, de Earparty Set. Deze set bestaat uit de Birthstone Earrings, Heart Studs en de Flora Flower Studs. Deze set kan je mixen en matchen zoals je zelf graag wilt. 

Previous Image
Next Image

Voor onze klassiekers hebben wij verschillende sets gemaakt. De Tilly Tennis Set bestaat uit de Tilly Bracelet en de Tilly Necklace, perfect voor elke gelegenheid. Natuurlijk zijn we ook aan de slag gegaan met onze Birthstone collectie. De Birthstone Ring en studs zijn een minimalistische maar elegante combinatie. Met deze Birthstone Bestseller Set kan je de geboortesteen uitkiezen van je geliefde en altijd bij je dragen.

Neem snel een kijkje bij alle sets zodat je de perfecte combinatie voor jezelf of iemand anders uit kan kiezen. De Sieraden kunnen alleen als set geretourneerd worden en niet per item. Bij het kiezen van de Birthstones en Birthflowers in een set kan alleen één maand per set gekozen worden.

Wij zijn ontzettend benieuwd wat jullie van deze sets vinden en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Hou onze webshop en socials dan ook in de gaten voor nieuwe combinaties. We vinden het leuk om jullie terug te zien met onze Vedder & Vedder Sets. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!