#Collection
1 december 2022

Blog - DELUXE COLLECTIE

Geschreven door Anne & Esther

Iets waar we lang op hebben gewacht, een aantal van onze sieraden zijn nu ook in 9k of 14K wit-, geel of rosé goud beschikbaar. Aan de deluxe collectie zijn zelfs twee nieuwe sieraden toegevoegd. De deluxe collectie bestaat uit 15 sieraden, allemaal van 9K of 14K gemaakt. Wij introduceren aan jullie de deluxe collectie met de 2 nieuwe kettingen die wij hier aan jullie voorstellen.

De Deluxe Collectie, de sieraden van deze collectie zijn heel speciaal aangezien je ze altijd bij je kan dragen. Nog veel leuker is natuurlijk dat je deze sieraden kan personaliseren zodat je ze ook een speciale betekenis geeft. Bij deze collectie hebben we twee nieuwe kettingen toegevoegd, de Pavé Monogram Tag Necklace en de Single Letter + Birthstone Necklace.

Pavé Monogram Tag Necklace
De Pavé Monogram Tag Necklace is verkrijgbaar in 9K geel en is voorzien van een tag bezet met Zirkonia steentjes. Je kunt de tag personaliseren met 1 of 2 initia(a)l(en), van jezelf of je geliefden. Deze ketting is leuk om te combineren met andere kettingen, de Pavé Monogram Tag Necklace is echt de perfecte basis voor je necklace party. 

Single Letter + Birthstone Necklace
De Single Letter + Birthstone Necklace is een ketting die is ontstaan uit twee van onze bestsellers. Hoe leuk is het dat je de geboortesteen en een initiaal van een dierbare aan dezelfde ketting kan hebben. Hierbij zitten de birthstone en letter zij aan zij en wordt het één mooi geheel. De ketting is verkrijgbaar in 9K geel, wit, rosé of in 14K geel goud, wit goud of rosé goud. Deze materialen zullen niet verkleuren. Draag een initiaal en birthstone van de belangrijkste mensen in je leven voor altijd aan je ketting.

Previous Image
Next Image

Deluxe sieraden
Natuurlijk is onze echte nummer één bestseller er ook in de Deluxe versie: de Initial Coin Necklace Deluxe. Laat de initialen van je geliefdes graveren op de coin en draag ze voor altijd bij je! De Letter Necklace en de Birthstone Necklace behoren ook tot de deluxe collectie.

Previous Image
Next Image

Ook zijn er een aantal bracelets die onder de Deluxe Collectie vallen, zoals Nora Name Bracelet Deluxe, Letter + Birthstone bracelet en de Letter Bracelet.
Wij vinden het leuk om jullie Deluxe keuzes met onze Vedder & Vedder sieraden terug te zien. Tag ons daarom in jullie social media posts als jullie de sieraden dragen! Bedankt voor het lezen, hopelijk zien wij je weer bij onze volgende blogpost.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!