#Collection
9 november 2023

Blog - Chunky Liefde

Geschreven door Anne & Esther

Ontdek Vedder & Vedder’s nieuwste Kettingen collectie. Bij Vedder & Vedder, waar we geloven dat sieraden de perfecte manier zijn om jouw unieke persoonlijkheid uit te drukken. We zijn verheugd om onze nieuwste collectie, genaamd "Chunky," te introduceren. Chunky staat voor stoer maar tegelijkertijd ook elegantie. We kunnen niet wachten om je te laten zien hoe deze kettingen, stijl en persoonlijkheid samenbrengen. Laten we eens kijken naar de drie opvallende stukken uit deze collectie.

1. Chunky Letter Charm Ketting
“The perfect basic never goes out of style." Onze Chunky Letter Charm Ketting is een perfect voorbeeld van tijdloze eenvoud. Deze ketting is liefde op het eerste gezicht en is ontworpen om met liefde gedragen te worden. De schakels zijn robuust en tegelijkertijd erg elegant, wat deze ketting tot een echte eye-catcher maakt.

Wat deze ketting nog specialer maakt, is de mogelijkheid om deze te personaliseren. Voeg tot en met drie van je favoriete initialen toe om een stuk te creëren dat echt uniek voor jou is. Of draag de initialen van dierbaren dicht bij je hart. De Chunky Letter Charm Ketting is beschikbaar in Gold-Filled en 925 zilver, zodat je kunt kiezen welke variant het beste bij jouw stijl past.

2. Chunky Single Letter Ketting
Ontdek de perfecte combinatie van stijl en persoonlijkheid met onze Chunky Single Letter Ketting. Deze ketting is een subtiele manier om jouw persoonlijkheid te laten zien, en hij past perfect bij elke outfit. Het minimalistische ontwerp maakt het een veelzijdig stuk dat zowel solo als in lagen kan worden gedragen. Voeg een vleugje individualiteit toe aan je dagelijkse look met de Chunky Single Letter Ketting.  Deze prachtige ketting is verkrijgbaar in Gold-Filled en 925 zilver en biedt je de mogelijkheid om je eigen initiaal of die van een geliefde te laten schitteren.

3. Chunky Letter Chain Ketting
Laat jouw stijl samenkomen met onze prachtige Chunky Letter Chain Ketting. Met schakels die zowel stevig als verfijnd zijn, voegt deze ketting een vleugje luxe toe aan je dagelijkse look. Draag hem op zichzelf voor een subtiele uitstraling, of combineer hem met andere kettingen voor een trendy gelaagde look. Deze veelzijdige ketting is beschikbaar in Gold-Filled en 925 zilver, en biedt de mogelijkheid tot personalisatie met jouw eigen initialen of die van iemand waar je om geeft.

Previous Image
Next Image

Bij Vedder en Vedder geloven we in de kracht van persoonlijke expressie en onze Chunky kettingen collectie is ontworpen om jouw stijl en persoonlijkheid te laten stralen. Of je nu kiest voor een enkele initiaal of een combinatie van initialen, deze kettingen zijn een prachtige manier om te laten zien wie je bent. Dus, welke Chunky ketting spreekt jou het meeste aan? Of waarom niet alle drie? Maak je keuze en draag je Chunky-ketting met trots. Vergeet niet om je stijl te delen op sociale media en ons te taggen, zodat we jouw Chunky liefde kunnen delen. Bedankt dat je Vedder en Vedder hebt gekozen voor jouw persoonlijke sieraden reis. We hopen dat je van de nieuwe collectie geniet! Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!