#Lifestyle #Collection
19 maart 2024

Blog - Anne & Esther's Favorites

Geschreven door Anne & Esther

Vandaag willen we graag onze geliefde favoriete sieraden met jullie delen en wat deze stukken voor ons betekenen. Deze items zijn niet alleen een weerspiegeling van onze unieke stijl, maar ook van de bijzondere herinneringen die we delen.

Classic Tennis Earrings

De Classic Tennis Earrings zijn een tijdloze favoriet. Deze oorbellen zijn voor ons een symbool van elegantie en kracht en maken elke outfit compleet. Met de tijdloze elegantie en sprankelende uitstraling voegen deze oorbellen een vleugje glamour toe aan elke outfit op iedere dag.

Previous Image
Next Image

Birthstone Baguette Ketting

De Brithstone Baguette Ketting is een persoonlijke favoriet van ons beide. We dragen deze ketting met onze eigen geboortesteen en die van onze dierbare. Anna draagt de ketting met haar eigen birthstone februari en de december birthstone van Stephan. Esther draagt haar eigen birthstone, de augustus birthstone van Franky en december birthstone van Ismael.

Previous Image
Next Image

Deze items zijn leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om jezelf mee te verwennen. Welke van deze prachtige items kies jij als je favoriet? Wij zijn erg benieuwd naar welk(e) item(s) jij hebt geshopt. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder&vedder) als jullie de sieraden cadeau geven of dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!