#Lifestyle #Collection
9 januari 2024

Blog - Affirmaties

Geschreven door Anne & Esther

Je kunt ze op ieder moment van de dag opnoemen en bij je dragen. Of je nu achter je bureau zit op kantoor, thuis op de bank, of onderweg bent naar je afspraak, het kan altijd en overal. Vedder & Vedder maakt met liefde sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen en symbool staan voor vriendschap en (zelf)liefde. De Affirmation Collectie van Vedder & Vedder is ontworpen uit kettingen met daarop een korte, positieve gedachten die je tegen jezelf zegt. Hoe vaker je een bepaalde gedachte hebt, hoe meer je daarin gaat geloven en hoe vaker je een zin voor jezelf herhaalt, hoe meer het zich in je leven zal manifesteren. De Affirmation Collectie bestaat uit negen verschillende affirmaties en de betekenis hierachter vertellen wij je hier.

Affirmaties zijn positieve gedachten waar je in gelooft en zijn bedoeld om jou een positief gevoel te geven die invloed hebben op jouw leven. De juiste mindset helpt je moet hoe je het dagelijkse leven ervaart. Door je open te stellen voor een nieuw perspectief trek je nieuwe energieën en positiviteit aan. Het is daarom belangrijk om een affirmatie te kiezen die dicht bij jou staat.

I Am Strong Ketting
Ik ben dapper. Ik ben genoeg. Er bestaat geen situatie die ik niet aankan, niet kan beïnvloeden, of niet kan volbrengen. Ik kan alles bereiken wat ik wil in het leven, want I AM STRONG.
Laat deze I Am Strong Ketting jouw dagelijkse metgezel zijn en herinner jezelf eraan dat je onoverwinnelijk bent. Je bent sterk en dat straal je uit!

I Am Powerful Ketting
Ik kan alles bereiken als ik er mijn zinnen op zet. Ik ben sterk en onafhankelijk. Geen obstakel of uitdaging is te groot, want I AM POWERFUL. Deze parel is een symbool van empowerment en positiviteit.
Draag deze I Am Powerful Ketting met trots en laat zien dat er geen uitdaging is die je niet kunt aangaan. Jij bent een echte doorzetter! 

Previous Image
Next Image

I Am Learning Ketting
Ik heb veel potentie. Ik mag fouten maken. Ik werk aan een betere versie van mezelf. Elke stap tijdens mijn journey geeft mij een nieuw inzicht, want I AM LEARNING.
Het zijn niet de omstandigheden die je ongelukkig maken, maar je gedachten erover. Draag deze I Am Learning Ketting tijdens jouw reis naar de beste versie van jezelf. Moedig jezelf aan om er iedere dag het beste van te maken en draag deze affirmatie altijd dicht bij je.

I Am Growing Ketting
Ik werk aan mezelf om te kunnen worden wie ik wil zijn. Waar ik nu ben en waar ik wil zijn is een proces. Ik blijf mezelf ontwikkelen, zodat ik een betere versie van mezelf kan zijn. I AM GROWING.
Het leven zit vol nieuwe mogelijkheden. Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald. Het maakt niet uit waar je bent, als je je thuis voelt bij jezelf. Draag met de I Am Growing Ketting deze speciale affirmatie altijd bij je.

I Am Protected Ketting
Alles komt goed. Situaties die mij het onbekende laten ontdekken voelen veilig, want I AM PROTECTED.
Draag met deze I Am Protected Ketting positieve energie, kracht en zelfvertrouwen met je mee. Laat alle negatieve energie achter je en omring je alles dat het beste in je naar boven haalt. Je beschermengelen vertellen je dat nu het moment is om risico’s te nemen en je dromen waar te maken. Vertrouw jezelf en volg je hart.

Previous Image
Next Image

I Am Who I Am Ketting
Ik ben ik. Ik ben volledig mezelf. Ik weet waar ik mij veilig voel. Ik zit lekker in mijn vel en daar ben ik trots op. I AM WHO I AM.
Met de I Am Who I Am Ketting ben je klaar om te stralen. Deze ketting is stijlvol, inspirerend en speciaal. Personaliseer de ketting door hem aan de voorkant te dragen met een sprankelende zirkonia of aan de achterkant met jouw eigen gegraveerde affirmatie.

I Am On My Path Ketting
Ik waardeer waar ik ben. Dit is waar ik nu moet zijn. Alles wat moet gebeuren zal gebeuren wanneer de tijd voor mij rijp is. I AM ON MY PATH.
Vertrouw erop dat alles wat moet gebeuren, zal gebeuren op het juiste moment. Je bent op de juiste weg en ga met volle overtuiging achter je dromen aan. Draag deze I Am On My Path Ketting met trots en laat iedereen zien dat je hard werkt om je dromen waar te maken. 

I Trust My Intuition Ketting
Ik heb de moed om mijn hart en intuïtie te volgen. Daardoor weet ik altijd waar ik thuishoor. Ik weet dat ik op de juiste weg ben, want I TRUST MY INTUITION.
Heb de moed om je hart en je intuïtie te volgen. Zij weten al wie jij wilt zijn. Door in jezelf te geloven kan je alles bereiken wat je wilt. Laat deze I Trust My Intuition Ketting jouw dagelijkse metgezel zijn en herinner jezelf eraan dat je een echte doorzetter bent.

Previous Image
Next Image

I Believe In Myself Ketting
Ik ben in staat alles te bereiken wat ik wil in het leven. Ik ben in staat om het licht aan het einde van de tunnel tet zien en uitdagingen aan te gaan die op mijn pad komen. I BELIEVE IN MYSELF.
Met de I Believe In Myself Ketting is geen uitdaging te groot. Deze ketting is speciaal, stijlvol en inspirerend. Draag met dit sieraad elke dag positiviteit en kracht met je me. Het is als een aanmoediging om te geloven in je dromen en te streven naar wat je graag wilt bereiken.

Door de voor- en achterkant gravure kan je de kettingen aan beide kanten dragen. Waarom kiezen als je ook kunt stacken? Wij zijn erg benieuwd voor welk sieraad of welke combinatie jij hebt gekozen. Tag ons daarom in jullie social media posts (@vedder.vedder) als jullie de sieraden dragen. Bedankt voor het lezen, hopelijk tot onze volgende blogpost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en wij houden jou op de hoogte van al onze deals!