Birthstone Disc Ketting

Vanaf € 69,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

OUT OF STOCK: de maanden die uitverkocht zijn verwachten wij oktober 2023 (week 42) weer terug!

 Retourneerbaar
 Met liefde verpakt
1 tot en met 3 birthstone discs

Schitter met de Birthstone Disc Ketting! Combineer verschillende birthstones door 1 t/m 3 birthstone discs aan de ketting toe te voegen. Geef deze ketting een persoonlijk touch met de geboortestenen van je geliefden en draag ze altijd dichtbij je. Beschikbaar in zilver en verguld zilver. 

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in 925 zilver of verguld zilver. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

925 zilver: Wij gebruiken eerste gehalte zilver, ook wel sterling zilver genoemd.

Verguld zilver: De basis is zilver. Hier overheen wordt vervolgens een laag 14K goud aangebracht. Let op! Dit is en blijft een laag, dit kan er op den duur afslijten.

  • Formaat stenen in pendant: 1 mm
  • Formaat pendant: 8 mm
  • Dikte pendant: 1,3 mm
  • Dikte ketting: 1,1 mm
  • Lengte ketting: 41 cm

Birthstone Disc Ketting

De Birthstone Disc Ketting kan gepersonaliseerd worden door je eigen birthstonesteen te kiezen of die van een geliefde. Je kan 1 t/m 3 discs aan deze ketting toevoegen en hierdoor verschillende birthstones aan één ketting dragen.

Meer items zien met een geboortesteen? Bekijk hier de volledige collectie.

 

 

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu