Ash Oval Ketting

Vanaf € 949,00

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Maximaal 500 tekens

Exclusief voor jou gegraveerd
Verpakt in een sieradendoosje
✓ Gratis verzending vanaf 99 euro
✓ Met de hand gemaakt door onze goudsmeden

"If there ever comes a day when we can’t be together, I will keep you around my neck and you will stay there forever."

Omdat dierbaren nooit vergeten mogen worden. Draag de Ash Oval Ketting als een gedenksieraad aan hen die niet meer bij ons zijn. Laat de ketting troost bieden in moeilijke tijden door middel van een symbolische hoeveelheid as. Personaliseer de ovale hanger met een naam en datum als aandenken. Verkrijgbaar in 9K (geel en wit) en 14K (geel en wit) goud. Vulsetje voor thuis wordt bij het sieraad geleverd.

Onze assieraden hoeven niet alleen voor as gebruikt te worden. Zolang het persoonlijk, betekenisvol en klein genoeg om in de hanger te bewaren, kun je het als eerbetoon dragen. Denk aan een haarlokje van een dierbare of zandkorrels van je favoriete strand. Alles is mogelijk!

Wil je weten wanneer je je product in huis hebt, bekijk dan onze levertijden.

Verkrijgbaar in 9K geel of wit en massief 14K geel- of witgoud. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in ons atelier in Amsterdam.

9K/375: Een 9K sieraad bevat minder goud dan een 14K massief gouden sieraad. Vanwege de relatief lage kosten zijn 9K sieraden een goed alternatief voor onze 14K gouden lijn en zullen deze niet verkleuren tijdens het douchen of zwemmen.

14K Goud/585: We werken met 14K massief goud, dit zal niet verkleuren tijdens het douchen of zwemmen en niet afgeven.

  • Dikte hanger: 5 mm
  • Dikte ketting: 1,2 mm
  • Grootte hanger: 9,5 x 8 mm
  • Grootte zirkonia steen: 1,75 mm

Een vulsetje wordt geleverd bij het sieraad. De set bestaat uit een trechter, een poetsdoekje en een handleiding.

Ash Oval Ketting

De Ash Oval Ketting is een speciale ketting want dierbare mogen nooit vergeten worden. Deze ketting kan troost brengen in moeilijke tijden. Personaliseer deze ketting met een naam en datum zodat je altijd een aandenken van je dierbare hebt. 

Wil je meer zien? Bekijk hier al onze as kettingen.

Size Guide
Sluiten
OmtrekGrootte
44mm14
46mm14,5
47mm15
49mm15,5
50mm16
52mm16,5
53mm17
55m17,5
56mm18
58mm18,5
60mm19
61mm19,5
63mm20
64mm20,5
66mm21
OmtrekGrootte
Small15cm
Medium16cm
Large17cm
Extra Large18cm
OmtrekGrootte
Petite38cm
Small40cm
Medium42cm
Large44cm

Find your fit

Don’t know your ring size? We got you! Check out our measurement solutions in the link down below.

View measuring tips
Find your fit

VEDDER & VEDDER GARANTIE

We begrijpen dat onze (veelal gepersonaliseerde) sieraden een persoonlijk verhaal vertellen en je ze daarom zo veel mogelijk (bij je) draagt. Mochten de sieraden verkleuren binnen 4 maanden, dan hebben we een plating service beschikbaar. Mocht er iets anders mis zijn met de sieraden, dan hebben we een garantieperiode van 6 maanden voor vergulde sieraden en een jaar voor massief gouden sieraden.

Lees verder

 

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Vedder & Vedder werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van onze gepersonaliseerde zilveren en gouden kettingen tot onze geboortestenen en diamanten. Onze persoonlijke sieraden zijn gemaakt om elke dag je dierbaren dichtbij je te dragen. Tips en tricks over hoe je onze sieraden zo mooi mogelijk houdt, vind je hier.

lees verder

 

ONS VEDDER & VEDDER ATELIER

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in ons eigen Vedder & Vedder atelier. Toen we net begonnen met Vedder & Vedder hadden we enkel kunnen dromen over een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met ons zouden werken aan onze passie: het maken van persoonlijke sieraden.

Lees verder

Handmade with love in amsterdam

Alles aan Vedder&Vedder is persoonlijk, van het gepersonaliseerde design tot onze eigen visie en missie voor het label. Het maken van elk stuk konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom werken we met inhouse goudsmeden, die werken vanuit ons eigen atelier in Amsterdam.

Discover now

 

Met zorg verpakt

Bij Vedder & Vedder willen we dat alles klopt, van begin tot eind. Of je nu een gepersonaliseerd sieraad koopt voor jezelf of een ander! We zorgen er altijd voor dat je bestelling met zorg wordt ingepakt.

Ontdek nu